Ozgebudak Kızlar 12 haftalık hamileyim bu zamana kadar ateş sıkıntısı çekmedim şuan hızla ateşim çıkıyor ve işteyim eve gidince neler yapabilirim doğal yollardan lütfen yardım edermisiniz endişeliyim çocuğa bişy olur diye 😕😕
Arn1 Ozgebudak canım ateş çok önemli bebek için özellikle takip et 38 i geçerse bekleme hemen git hastaneye
Mnevvr53 Ben soğuk duş alıyordum ateşim düşüyodu enseme buz tutuyordum benimde ateşim çok çıkardi en son havalle geçircektim doktora gittik serum filan takmişti ondan sonra daha ateşim çıkmamişti eger gene çıkarsa doktora git bence cnim sitresde etme
Ozgebudak Mnevvr53 peki doğum yaptınızmı bebeği etkileyen bir durum mu bu internette o kadar kötü şeyler yazılmışki şu ateş olayına direk buraya yazmak istedim deneyimlilere
Mnevvr53 Ozgebudak bende 14 haftalıkta olmuştu durmadan hastalaniyordum ateşim çıkıyosu , şuan 35 haftaliğim ve gayet bebek iyi bir sorun olmadı .
Ozgebudak Mnevvr53 bunu duyduğuma çok sevindimm 🙏🏽 Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏽
Ozgebudak [silindi] daha başlayalı 1 saat oldu bu şekilde devam ederse gidecem tabiki hani eve geçtiğimde yapabileceğim bişey varmı diye dedim 🙂
CicekGirayBysl Ozgebudak ateş ile ilgili 38 i geçmediği sürece doktor bişi yapmıyor kendini soguk tutmaya çalış ince giyin demişti bana. Geçmiş olsun