Aysenur_25 Kızlar merhaba 39+4 deyim ve yarın sabah sezeryana alınıcam o kadar çok korkuyorum ki😔 internette kötü şeyler de okudum sezeryan anı ve sonrası nasıl biraz yardım eder misiniz cok korkuyorum neredeyse vazgeçicem
Hulyalp Aysenur_25 vazgecip napican kiz cocugu icinde buyutmeye devam mi edicen 🤗 saka bi yana korkmaaa. Ilk ve son sezaryan sen olmucan bak cok sukur kimseye bisey olmuyor sen sakin ol. Belli basli ayilinca agrilarin olacak ama agri kesici isteyebilirsin en fazla 2 gun agrini cekersin sonra insan toparlaniyor. Kotu bisey olsa ben 2.kez hamile kalmazdim 😊
Matmazelll Aysenur_25 korkma canım bende sezeryan oldum bugün 19.günüm çok hızlı toparlanıyosun ev temizlikleri falan herşeyini yapmaya başlıyorsun. İlk çıktığında biraz ağrın olabilir hemen bi ağrı kesici yaptırınca geçiyo tavsiyem bol bol yürü ve sıvı tüket hemen toparlarsın bide nescafe veya türk kahvesi iç başında ağrımaz 😊sağlıkla kucağına al inşallah
Mayasey Aysenur_25 3 gün önce epidural sezeryan oldum. Korku oluyor ister istemez ama ne başarısı çektim ne de başka bir ağrı.. Şuan dikiş yerim hareketlerimi sınırlandırıyor o kadar. Hiç korkma o bebeğin çıkıyo sesini duyuyorsun ya o an gözlerimden yaş gelmeye başladı. Hele bir de yanına getiriyorlar ya sıcacık yüzü yanağına değiyor. Allahım tez zamanda sana da göstersin
Eminel Aysenur_25 ben de yarım sabah 9 da sezeryana gireceğim, korku vs kendi elinde, zaten ameliyat sırasında acı hissetmiyosun, sonrasında da evladım için değer diyosun,
Aysenur_25 Hulyalp 😊evet haklısın canım insan basına ne geleceğini bilmediği için korkuyor çok teşekkür ederim Allah sana da hayırlı güzel bi Doğum nasip etsin 😊
Hulyalp Aysenur_25 ilk tecrube evet ondan korkularin var ama sen sakin olursan hersey emin ol en guzel sekilde geciyor. Yataktan sadece kalkarken acele etme orasi biraz zorluyor yaninda esin annen kim varsa destek al sakin sakin kademe kademe kalk. Yurudukce acilicaksin. Bir de gaz cikarma olayi var onune gelen sorucak hazirlikli ol 😂
Hulyalp Aysenur_25 ayy bu arada Amin canim herkes saglikla kavussun yavrularina. Benim simdikiler ikiz nasipse 1 ay daha dayanip sezaryan olucam
Canoglum001 Aysenur_25 basina gelecekleri bilerek girmek daha korkunc canim.benjmde 2.sezeryanim olcak ama ilkinde hayal meyal hatirliorm spinal olmustum.sanirim rahatlatici bise vurdular bana
Zeynepsarper Mayasey bende Cumartesi günü epidural SeZeryan olacağım. Korkularım çok var. Ameliyat sırasında herhangi birşey hissettiniz mi mide bulantısı vs. Süreç nasıl geçti biraz daha detaylı bahşeder misiniz 😍
Aysenur_25 Zeynepsarper canım daha gitmedim yarın giricem sezeryana ilk doğumum neler olacak. Hiç bilmiyorum ama Allah razı olsun arkadaşlar aydınlatıyor 😊
Aysegolcuk Aysenur_25 korkma canım benim arkadaşım Çarşamba günü sezeryanla doğum yaptı 40 dakikada Doğumdan sonra hemen ayağa kalktı bende yeni doğum yaptım çok korkuyorum senin gibi 7 gün oldu doğum yapalı videolara çok bakıyordum ama hiçte göründüğü gibi değil sakin bakma çünkü herkesin doğumu farklı olur
Aysenur_25 Aysegolcuk haklısın bende videolara çok baktım kendimi korkuttum Allah razı olsun canım 😊 senin de bebeğin hayırlı olsun Allah bağışlasın