199128 Mrb anneler ben 26 haftalik hamileyim ama ultrosnda 27 +5 cikti kilosuna gelince 1123grm dedi seker yuklemesi yapildi sonucu bekliyorum bebek kilolu mu sizce
Hulyalp 199128 genelde iri bebek seker yuzundendir diye tedirgin oluyor doktorlar ama seker cikmayada bilir 2 hafta ilerde yada 2 hafta geride cikabilir bebegin gelisimi. Yeterki 3 haftayi bulmasin fark.
Nisansimge 199128 26+1de gittim 803 gr 33 cm di minik kızım normal dedi doktor ama banada az geliyor kilosu
Melekmehmetmadan 199128 bende yarın gidicem şeker yüklemesi ve bakım için açmı gittiniz şeker yüklemesi icin
deletedmom832 199128 benim de 1200 gramdı 26.Haftamda karın bölgesi 1 hafta öndeydi rejimde oğlum muz yumurta aşırı tatlı meyveler ve kesinlikle abur cubur yemiyorum 28.haftamızdayız bayramdan sonra kontrolde bakıcaz ne olmuş 🤷🏻♀️
Hulyalp 199128 aaa insallah cikmaz canim. Ama cikarsa da uzulme kucuk bir diyetle toparlarsiniz insallah.
Haliiime Bende 37 haftalıkta 2400 gramdı bu hafta 38 oldum bakalım benim be olucak doktor bana zayıf 2 hafta dedi sağlıklı olsunlar inşallah
199128 Mavis222 saglikla kucagimiza almayi nasp etsin rabbim seker yuklemesinin sonucunu bekliyiruz bklm
Mavis222 199128 ailemde olduğu için düşükte olsa bende çıktı doktor diyetisyen e gönderdi yarın gidecem 15 gün sonra doktora tekrar yükleme yapmam ama tokluk şekerine bakarız dedi
199128 Mavis222 ben sonuclarimi 2 gb alicam sonuclarimi o yuzden doktoru bekliyorum bklm ne diyecek 😢
Zmrtbdk Nisansimge 26. haftanın içinde iken benim de 815 gram çıktı.Doktor tam normal değerde dedi.Ölçümlerde de farklılıklar oluyor cihazlar,doktor her şey farklı.Ama 26. hafta için normal bir değer internetteki çizelgelerden de takip ediyorum ben.
Askkokuluyavrum 199128 canim geçmiş olsun öncelikle sonuçların ne çıktı kaç gramlık yükleme yapıldı çok açlık Ve 1. Saat tokluğun kaç çıktı
gdaslik 27 haftalıkken kontrolüm vardı benimde kilosu 1250 gram çıktı. Şeker yüklememde değerlerim sınıra yakın çıkmıştı. Ama bebeğin ölçümleri normal sadece karın çevresi 1 hafta önde çıkıyor ona da normal diyor doktorum hep.
199128 gdaslik bana karninin cevresi soyle boyle demiyor ama kilosu hakkinda da bisey demedi aslinda gebelikte seker olcumunde seker cikti
gdaslik 199128 diyetle toparlanıyor. Ben yükleme yaptırdığım hafta 2 hafta önde çıkmıştı karın çevresi. O hafta platese başladım içtiğim su miktarını arttırarak yediklerime dikkat etmeye çalıştım. O şekilde düzeltebildim. Spora başlayabilirsiniz cidden faydası oluyor.