eced16 Haftamdan beri oksapar kullanıyorum. Bu iğneyi kullandığım için gebelik boyunca folik asit + b12 kullanmam gerektiğini söyledi doktorum. Ayrıca kullandığım Denir ilacı+ balık yağı+ Decavit de var bunlar normal gebelik seyrinde de kullanılıyormuş. Bir yerde fazla folik asit kullanımının otizm riskini artırdığını okudum doktoruma sorduğumda bunun kanıtlanmamış bir şey olduğunu kullanmaya devam etmemi söyledi. Kafam çok karışık 😐 sizler neler kullanıyorsunuz ? Benim gibi folik asit + b 12 takviyesi alan var mı
esratmbs eced16 canim bende oksapar kullaniyorum vitaminlerimde balik yagi olarak regenesis max kalsiyum olarak calsiday800 magnezyum olarakda magnorm bazen arada osteo form iciyorum destekleyici tablet doktorum bana hic kan sulandirici kullandigim icin vitaminlerin cok onemli olsugunu soylemedi bebekler icin cok onemli mutlaka vitaminlerini aksatma dedi ben ikiz gebeyim folik asit b12 ve demir iceren gyno ferro sanol diyede ilacim var o beni ayakda tutuyor desem yeridir cunku onu yanlis kullandigim icin yuruyemiyordum bile halsizlikten olucek gibiydim megersem onuda yemekten yarim saat yada 1 saat once almaliymisim ben yemekten sonra aliyordum sana tavsiyem doktorunun dediklerine uy
Tuem12 eced16 sizde buyuk ihtimalle pıhtılaşma oldugu için hep kan sulandırıcı hemde folik asit kullanmanızı önermiştr zaten decavıtte de folik asit var
Seda5892 eced16 12. Haftaya kadar folik asit ve B12 kullandım canım sonrasında decavit monovit calcimax magosit Demir ilacı ve balık hapı başlandı canım bende oksapar kullanıyorum
Ckyert eced16 balık yağınin da kanı sulandirdigini söyledi doktorum o yüzden iğneyle kullanılmaz dedi , ben oksapar 4000 osteozinc, previt positive , ocean d3 , demir hapı kullanıyorum
eced16 esratmbs ben de Demir ilacı olarak gynoferon , ocean balık yağı kullanıyordum bu ay i Mom balık yağına geçeceğim. Evet canım haklısın b12 ve folik asiti içmediğim zamanlar inanılmaz yorgun oluyorum onları içtiğimde enerjim oluyordu. Biraz sıkıntılı bir süreç geçirdim amniosentez vs. Şimdi her şeyden pimpiriklenir oldum faydası Emin’im çok daha fazladır ama zarar verirsem diye kendimi yedim hep. Ama doktorum ısrarla içmemi istedi. Teşekkürler cevabın için 😘😘
Cigdemmmm eced16 merhaba ben 8haftalik hamileyim demir ilaci gynoferon kullaniyorum bende ac karnina fakat mide bulantisi yapiyor sizde de ayni sey olmusmuydu 🤔
eced16 Tuem12 varis problemim vardı öncesinde kullandığım Doğum kontrol haplarıyla daha da arttı. Yapılan genetik test sonucu başladım kullanmaya.
kbra92 meraba arkadslar bende hepsini su an kullaniyorum saydiklarinizin ve hem kalcadan hemde gobekten ignem var kullaniyorum vajinadan jelim var progestan kullaniyorum
Tuem12 eced16 büyük ıhtımalle genetik testte pıhtılaşma çıkmıştır pıhtılaşmanın bir ceşidinde folik asit kullanmak yetıyrmş sizde varış de olunca hem kansulandırcı hem folik asit vermştr
eced16 Ckyert balık yağını ben de bir gün arayla içiyorum öyle söyledi doktorum dediğiniz sebepten olabilir
Vet-hek-meri Ckyert canım mrb balık yağı kanı pıhtılaştırır die biliyorum emin misin doktor öle mi dedi gercekten sırf o yüzden kullanmıyorum ben
nurr_kbr eced16 folik asiti ilk üç ay içtikten sonra biraktirdi doktorum icmene gerek yok diye decavit ve D3 damla kullandim onlar bitti yeniden vitamin yazdı bana. Kan sulandırıcı kullanılirken illa vitamin takviyesi alinmasi gerek demedi bana hatta değerlerim iyi diye ilk üç ay sadece folik kullandım