deletedmom472 Biryabanci1 pozitif çıktı ama çok küçük dedi tahmini 3 haftaliktir dedi ☺️ bakalım bende beklicem iki gün sonra tekrar kan testi yapicam düzenli yükselirse randevu alicam
minigimmm deletedmom472 kaç çıktı canm değerin bnmde böle hafif silik çıktı kan verdim 33 çıktı 2 gün sonra tekrar verdim 146 çıkmıştı
Demrl deletedmom472 tebrik ederim canım Allah tamamına erdirsin İnşallah soyadınız aksoy mu yoksa ben biriyle mı karıştırdım 😊
deletedmom472 minigimmm benimde 20 çıktı yükselir dimi tekrar aynı şeyi yasicam diye korkuyorum 😟 geçen seferki 12 di
minigimmm deletedmom472 1 gün gecikince 33 çıktı 2 gün sonra tekrarladım 146 olmuştu şimdi bekliyorm yaptrmadım
Pnrbtr Benim üst bacaklarım da sancılanıyor ya arada. 6 gün var adetime olsa bile çıkmaz şuan beklicem mecbur
Cerennn2312 Kizlar dunden beri kalbim sıkışyor bugunde gunum kasıklarim agiriyor ama olmadim sizce bisey varmidir
Demrl deletedmom472 yunus ayse konusmustuk senle ovülasyon testi için sana çok mahcup oldum burda görünce tekrar ınstagramdan baktım öyle yazdım sana çok.sevindim.