BirsenT BrcnBlgn Allah yardımcın olsun kuzum Rabbim bi avazda kurtarsın inşallah korktuğun gibi geçmez 🙏🏻
Hs20 Allah bi avazda kurtarsın canim Rabbim sag salim ikinizede yardim etsin hayirlisiyla kucagina al insallah bizde dogum hikayenizi bekliyoruz
Gamzemesee BrcnBlgn canım dualarm senleydi inanki ne yaptn dogumun gerceklestimi gerci su an burda olman zaten imkansz caninin agrisindan
BrcnBlgn Gamzemesee Allah razi olsun canim sukur kucagima aldim eve geceyim birazdan cikicam dogum hikayemide paylascam insallah
Gamzemesee Kızlar epenez yatısın yapilmsti canm nabtn gelmeyenler kulubünden biri olarak dogurabildnmi 😀😊😊
epenez Gamzemesee beklemedeyim halaa. Suni alıyorum ama bir değişiklik yok maalesef. Benden sonra gelen herkes doğum yaptı ben bekliyorum
epenez Modies maalesef doğum yapamadım o kadar ilaç ve suniye açılma ve yumuşama olmadı. Sezeryana alacaklar.
BrcnBlgn Modies Kizlar dogdu bebisim sukurr kucagima aldim suan yanimda yatiyor dogum hikayemi paylasacagim eve geceyim .)
Modies epenez olsun sağlıklı olun da siz de bebekte nasıl olursa olsun diyelim 🥰 güzel haberlerinizi bekliyoruz
epenez BrcnBlgn gözün aydın canım. Allah anali babalı büyütsün. Ben de doğum yaptım sonunda sezeryan oldu ama olsun pamuk kızıma kavuştum
Gamzemesee BrcnBlgn ayyy allahm cook merak ediyorum merakla bekliyorum canm hadi gecin meleginle evinize 😍😀