BenMathilda Kestane peki hic açılman falan var mıydı??? umutlandim simdi ben de, 38e kadar beklesin istiyorum, doktor 36da dogurursun demisti, bugun de muayenem var 36. haftamdayim, belki benimki de bekler 🙃
beyzayagiz BenMathilda acilmama hic bakilmadi canim daha cok nts ye bagladilar aslina bakarsan alttan muayene etmemeleri beni daha cok rahatlatti 😁 gittin mi peki doktora ne dedi
beyzayagiz 23sekerkiz cocuk sadece bir yere toplanip kaliyor karnina elini koydugun zaman semsert oluyo 2 3 dakika oyle kaliyo zaten canin acimaya basliyor boyle nefesi bile zor aliyorsun sonra biraz sen hareket edince filn zaten o kasilma geciyo tekrar elini karnina koydugun zaman karninin yumusadigini hissediyosun
beyzayagiz BenMathilda aynen canim evet bizden sebebini islemek geri kalani allahin taktirine kalmis dogacaksa ne yaoarsan yap engel olamazsin zaten hemsire banada oyle dekisti 50 kisi ayni sikayetle gelip 48 i iyileserek gidiyo burdan diye banada progestan verdi doktorum rabbim hepimiz icin en hayirlisini versin insallah
beyzayagiz Kestane 😁 vaktin gelmis allah hayirlisiyla kurtarsin saglikla al bebegini kucagina insallah ben oglumu 39+5de dogurmustum😊
BenMathilda beyzayagiz acilmama da bakmadi nstde cektirmedi bi sorun yok suyun gelirse gel dedi 😅 hep böyle diyor umarim evde dogurmam 😅
Lamelif beyzayagiz inşallah acele etmez bebişin ama riskli zamanda geçmiş doğsada sorun yaşamazsınız inşallah bir kaç hafta küvez dışında. öncesinde bir şikayetin yada erken doğum ihtimalin var mıydı?
beyzayagiz Lamelif hayir bu zamana kadar hic bir riskim yoktu sadece 2 haftadir filan sadece kasilmalarim vardi doktoruma soylemistim kontrolde normal demisti bulantiyla gittim.sancim cikti su anda belim ve kasiklarimda agrim oluyo ilerlemesine neden olur mu sizce dogumun?
beyzayagiz BenMathilda 😂 yok canim yetisirsin hastaneye dakiklar kisaldikca takipci olcaksin 😁 insallah pirt diye cikiverir bebis🤭🤭