Berfe Kızlar dua edin lütfen yatışım yapıldı doğumum başlamış inşallah Doğum hikayemide paylaşıcam 😍❤️
sususdden Berfe hayırlısı olsun inşallah hangi belirtiyle gittin canım,şuanda bende acile gidip gitmeme konusunda kararsızım kasılmam var fazlasıyla içimdede garip bir his🤦🏼♀️ 37 haftalık olduk bugün☺️
Berfe sususdden çok şiddetli bir sancıyla uykumdan uyandım belimden kasıklarıma doğru ayağa kalkamadım o anın korkusuyla geldim yatırdılar sancı çok yok geçti 1 cm açıklık var bakalım
Anacsevgidolumelek Hadi Allah kolay dogumlar nasip etsin bir avazda kurtulun saglikla sihhatle alin kucaginiza insallah 🤲🤲🤲
SedaErylmz35 Berfe Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım 🙏🏻 Bende öğlen sezeryan olucam inşallah yavrularımız sağ Salim gelsinler
_Merius_ Berfe SedaErylmz35 saglikla gelsin bebekleriniz yakın zamanda yazarsınız sizde doğum hikâyelerinizi inşallah çok dua edin bizlere de hepimiz sağlıkla keyifle alalım yavrumuzu kucagimiza 🙏🙏💜
Anacsevgidolumelek Hadi Allah kolay dogumlar nasip etsin bir avazda kurtulun saglikla sihhatle alin kucaginiza insallah 🤲🤲🤲
Nesibee1 Berfe Allah yardımcın olsun inşallah hemen fayda eder bi an önce doğumun başlar sağ Salim bebeğini kucağına alırsın canım