AygyulSina Zeytinusss ben yurt disinda yasiyorum burda var ama kesin trdede vardir bi bakim senin icin
AygyulSina Zeytinusss ben ismini yanlis yazmisim sensitive protect var turkiyede koyuyorum linkoni bakarsin https://www.hepsiburada.com/prima-pampers-sensitive-islak-havlu-yedek-3-paket-56-li-168-yaprak-pm-HB000007QQQ0
Chan Unibaby, sleepy, baby&me ve Promum, hepsini kullandım ve memnun kaldım. Fiyat farklılıkları var. Hepsinin yenidoğan versiyonunu seçtim.
Ezgi1989 Zeytinusss uni baby yendioğan ıslak mendili cnm en iyisi o bez olarakta prima premium care 1numara herşeyini aylarca araştırıp aldım ben gözlerim şaşı olmuştu biberon falan tamamladım çok şükür
Zeytinusss Ezgi1989 canım 2 paket prima 1 paket sleepy aldım onlar yeter diye düşünüyorum hani büyüyor diyolar ya gerisini dediğin gibi alırım ama çünkü bir kaç arkadaşımda tıpkı senin gibi söyledi. Islak mendil için de teşekkür ederim sanırım uni baby alacağım sadece hangi fiyat daha uygun onu anlayamadim coklumu almak daha iyi 3lu falan mı yani
Chan Zeytinusss Rica ederim. Tek fark unibabynin mendili kalın, sleepynin ki baby me ve promuma göre biraz daha uzun.
Zeytinusss Rhk0158 aa aradığım bu aslında sadece sırf şu pamuk . Baby me e bebek markasimiydi canım ?