Kızlar kremsi koyu kıvmlı biraz beyaz akıntı sizdede oldumu 28. Hftadsym Allah izn verrse
Akıntııı
Yaşaynlar varmı?????!
Kızlarrr
Oldu canım bende hep var doktoruma sorduğumda çok normal akıntı dedi bende 29 haftalığım sadece kahverengi bişey gelirse bide kan olursa gel ddi bna
Oldu canım bende hep var doktoruma sorduğumda çok normal akıntı dedi bende 29 haftalığım sadece kahverengi bişey gelirse bide kan olursa gel ddi bna
Masalmila bende 29 haftalık oldum çok akıntım var iç çamaşırım da ıslanıyor bazen akıntı mı su mu acaba diye düşünüyorum sancım çok yok ara ara vuruyor dinlenince geçiyor sizinde böyle oluyor mu akıntı
Yagmurrrrrr cnm sancı drğilfe bazn aslmda norml olark aertlrşme vs oluyo galiba norml drna gemede müsait zmnda sor kontrolde vs. Ama akıntı evet çok oluyomş bnde bugun farklı oldı koyu kıvamlı Allah koruusn korktm
Alarasel allah korusun bende korktum suyum mı geldi diye sıcaktan mı akıntı mı anlamadım doktora söyliyeyim Salı günü kontrol var
Yagmurrrrrr Allah korusn cnm bmn kötüyü dşnme
Alarasel
Akintilar cok normal bazen beyaz kremsi bazen seffaf jole gibi bunlar hormonlarimizdan olurmus korkmayın doguma yakin nişan gelirse o da kırmızı pembe ya da kahverengi renkte jel gibi bi akinti kan veya kahverengi renkte olmadığı sürece korkmayin benim ikinci gebeligim 8yasinda oglum var simdi kizim olcak Allah nasip ederse 37+3um
Tecrubeyle sabit kizlar korkmayin😘😘
Yagmurrrrrr oluyo canım çocuk kendine yer açtığı için oluyormuş bütün bunlar idrarımı bile çok kaçırıyorum ama sürekli yatmaya özen göster istirahat çok önemli diyo bnm doktorum ağrın olduğu zaman hemen yat diyo
Masalmila sancım olunca uzanıyorum geçiyor aynen bınlar yalancı sancı herhalde
Yagmurrrrrr yok canım bebiş kendine yer açmaya çalışıyor karında iyice büyümeye başlıyor o yüzden dinlenmek şart oluyo bize😀