Caglaucrr Mutluebru en baştaki belirtim kokuların keskin olmasıydı. Ve sucuğun kokusunun herzamankinden ağır olması tiksinmistim resmen bide çayın kokusu müthiş gelmişti burnuma kana kana içtim ilk baş belirtim buydu sonra sonraa mide bulantısı vs 🙂
bmomsy Mutluebru Canım benim baş ağrım vardı çok şiddetli birde musluğu açtığımda kötü kokular geliyordu burnuma koku hassasiyetim olmuştu
cansuaydin Mutluebru idrarın renginin koyulaşması ve sık sık idrara çıkma.. benim en önemli belirtilerim bunlardı kızlar..
Teacherella Hamile olmadığım aylarda tüm belirtileri yaşadım bıraksalar Doğuma giderdim 😁 hamile olduğum ay bir hafta pedle dolaştım her an adet olacak gibiydim kişiye göre değişiyor ne yaşayacağınızı bilemezsiniz
Mutluebru Teacherella doğru ama totelde aynı belirtiler söyleniyo göğüsler bel ağrısı vesaire farklı bi belirtisi olan varmı diye merak ettim
bmomsy Teacherella 😂😂 valla aynen hamile olmadan 1 ay önce ne kadar belirti varsa yasadım eşim bile işe giderken göbeğimi sevip gidiyordu 😂😂😂 Ama bingo adet oldum hamile oldugum ay da baş ağrısı için ağrı kesici almaya yolladığım Kocam testle gelince iyi Bi yapıyım madem diyerek öğrendim kızımı şimdi 34 haftalık olduk çok şükür
sevdicek Şiddetli göğüs sızlaması ve hassaslığı. Her an adet olacakmış gibi hafif hafif karın ağrıları ama adet olamamak 😊
Mutluebru sevdicek benim 1 Haziran beklenen günüm ama son 4 5 gün oldu aşırı bel agrısı çekiyorum neyden kaynaklı bilmiyorum 🤷♀️
Mutluebru bmomsy rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bağışlasın sana cnm darısı olmayanlara inşalah 🙏🙏
[silindi] Yumurtalıklarda kramp, göğüs hassasiyeti ve sık idrara çıkma böyle başladı. En önemli belirti göğüs hassasiyeti bence farketmemek imkansız çünkü.
Mutluebru [silindi] normalde adet dönemimde şişer ve ağrıda olur ama bu defa şiş belirgin damarlar ama ağrı yok rabbşm hayırlısını versin 🙏🙏🙏
Pnrbtr Bunlar sanırım adetin yaklaştığı Amana dair belirtiler. Böle hani yumurtlamadan 4-5 gün sonra neler hissdildi acaba?