Bahar3465 Kızlar kan uyuşmazlığım var benle eşimin şuan 26+4 oldum 27 yada 28 haftada gitmem gerekiyormuş ama bu konuyla ilgili hiç bilgim yok daha önce bu iğneyi yaptıran arkadaşlar varsa beni bilgilendire bilirler mi
EvlatKalbinMeyvesi Bahar3465 28. Haftada gittim ben kuzum 27+5dim iğneyi olduğumda doktorun zaten sana söylüyor iğne her eczanede olmuyor eczacılar odasından alıp herhangi bir hastanenin acilinde olabiliyorsun benim hastanem uzak olduğu için kendi doktorum iğneyi yazdı aldık en yakın normal hastanede oldum kalçadan yapıyorlar
Deryakaya1663 Bahar3465 ben boş gebelık ıkız dusuk yaptım kürtajdan sonra vurdular bır daha vurmucam bur defa yeterlı oluo
ipeksi Bahar3465 28. Haftaya girdiğinizde hastaneye gidiyorsunuz giderken kendinizin ve eşinizin kan grubu kartlarınızı da yanınızda götürüyorsunuz ben şehir hastanesine randevu alarak gittim sıra da beklemedim ücret de ödemedim yarım saat bile sürmedi tek bi tane enjeksiyon zaten kalçadan yapılıyor
Ahidem32 Bahar3465 27. Haftaya girdik bugn bende olacağım bu hafta kontrolüm var olmam lazım sanırm yoksa bayram haftası girecek tatil sonrasında da 29 haftalık oluyor zamanı geçiyor.
EvlatKalbinMeyvesi Eşim almaya gitti orda sana güzellik yapalım demişler 90 TL muayene ücretim çıkmış sadece onu ödedi
Senemhifa Bahar3465 ben yaptırdım canım devlette hemde ücretsiz normalde eczanelerden alıyorsun özele gidiyordum ama o hafta devlete gittim söyledim kan uyuşmazlığımız var bu hafta iğne vurulmam gerekiyormuş diye servise gönderip yatış yapıyorlar parasını devlet hastaneye ödeyebilsin diye iğneyi vuruyorlar kalçadan sonra taburcu edip gönderiyorlar
Senemhifa Bahar3465 hayır normal muayeneye gider gibi gittim sıra aldım doktor tahlil istedi tahlillere baktı ve iğneyi yaptırttı tabi sabah erkenden gidip sıra da beklemek istemiyorsan randevu numarasından gideceğim devlet hastanesine sıra için randevu alabilirsn ama iğne için almıyorsun