Etzel Marayy inşallah bu ay güzel haberlerini alırız ve sonunda hayırlısıyla bebeğini kucağına alacağın çok güzel ve sağlıklı bir hamilelik geçirirsin de bu zor süreç bir daha hiç aklına bile gelmez ☺️ Çok içten istedim umarım bu ay o aydır 🥰
Marayy Etzel ayyy kuzum benim isteyen dileyen herkese nasip olur insalalh allahım kimseyi bekletmesin herkes nasip etsin çok sağol 🙏😘😘❤️
Secda Etzel allah razı olsun güzelim sende ya ne guzel dualar bunlar çok saol rabbim hepimize nasip etsin insallah
Etzel Marayy inşallah çok sağol canım ☺️hayırlısıyla hepimizin güzel haberler alacağı bir ay olsun içimizi ferah tutalım ❤️
Etzel Secda daha koyu veya c çizgisiyle aynı koyulukta olunca ben de yumurtlama oluyor diye biliyorum ☺️ Bence de yumurtlama olmuş
Secda Tugce1803 KdryFth Etzel Marayy Deletedmom133 Kızlar Nasılsıniz ne durumdasiniz adetini kaç gün kaldı belirtileri iz varmi
Secda Tugce1803 KdryFth Etzel Marayy Deletedmom133 Kızlar Nasılsıniz ne durumdasiniz adetini kaç gün kaldı belirtileri iz varmi
Etzel Secda inşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin çok istedim birden burda yazılanları okuyorum o duygu bana geçiyor herkes güzel haberler alır inşallah ❤️
Pnrbtr Marayy Hlyagnrr Secda Etzel bugün adet günüm. Sanki olacakmışım gibi de. Akıntı geliyor. Yarın son bi test yaparım belki 🤪🤪😂
Tugce1803 Secda kim diyor olmamış diye ya oldu işte birlikte baktık ya canım olmamış diyene bakıp da kendini strese sokma
KdryFth Secda iyiyim çok şükür hayırlı kandiller 8 haziran beklenen gün belirtiler şuan için yok henüz uğramadılar😂
Tugce1803 Secda iyiyim canım sen nasılsın adetime 9 gün kaldı dün çok ciddi canım yandı göğüs hassasiyetiymiş bilmiyorum ilk kez başıma geldi göğüslerim çok acıyo yanıyo sanki böyle geçmek bilmedi acısı bende durumlar böyle