Sibella86 Kızlar selam, sağ gögsümün koyu renkli olan yerinin all tarafında et beni çıkmış. 2 gün önce yoktu bugün farkettim böyle birşey olan var mı? Baya koyu renkli tedirgin oldum çok
Aysunaydgn Sibella86 ayy o bende de var yaaa hemde her ikisinde de 2 3 tane nedeni ne inan bende bilmiyorum bilen biri varsa yardımcı olsun lütfen
Mnreyaren Sibella86 benini gözlemle renginde değişim büyüme kanama vs olursa bir cildiyeye görün cnm.
MerveAvc Sibella86 bende de çıkmış ya birden, 2 tane falan var ben geçici bişeyde değil inş daha çıkmaz:(
Eylulmeva Aysunaydgn ilk hamileligimde bende de sol tarafta 3 tane çıktı yan yana ve boynumda birsuru çıkmıştı minik minik o zaman çok hızlı kilo almıştım ilgisi varmı bilmiyorum ama
Aysunaydgn Eylulmeva benim boynumda değilde işte göğüsün koyu olan kısımlarında hep birşeye takılıp koparsa yda gece kasir farketmeden koparsa bişey olur mu ki
Senbibak Sibella86 bende de var ama şöyle ki benim bu doğuştan olan birşey idi hatta içe batıktı sağ gögsümün 4-5 cm aşağısı karın şişip gerildikten sonra ben de dışarı çıktı Doğumdan sonra geçer umarım 🤷♀️
SalihaSomuncu5 Sibella86 bendede cok cikmaya basladi son bir iki haftadir gogus ucunun koyu kisim olsun etrafi olsun hep et ben sarmiş
Deletedmom133 Sibella86 aynı yerde benim de tam beni tarif ettin 😁😁😁 boynumda da bir tane çıktı Allah'tan minik
Esra3890 Bende de var o canım ıkı gögsümdede koyulaşma ile beraber et benleri çıkmaya başladı çok sayıda hemde 30 haftalık olduk şuan kalmamış geçmiş hepside o hamilelikten oluyor tekrar geçiyor zeytinyagı sür hem kurumaz hem doguma hazırlık yumuşar doktor öyle dedi bana