1melekannesii Merhabalar anneler. 9 haftalık 2. Bebeğime hamileyım. Bırıncı doğumum normal oldu. Ama ben 2. Yi doğurmaktan korkuyorum . 2. Daha mı kolay oluyor
LinaPrenses 1melekannesii bende 2. Bebegimi bekliyorum ilk normaldi ve cok cok cok zordu herkz 2. Koly oluyo diyo ama pek inanasim gelmiyo ilkdn sonra Rabbim yardmcimiz olsn inslalah bi avazda dguralim...
Zmrtbdk 1melekannesii Genel olarak tecrübe edenler daha kolay olduğunu söylüyor.Ben geçen gün bir doktorun yazısına denk geldim.Kolay zor diye yorum yapmamış ama ikinci doğumun çok daha kısa sürdüğünü söylemiş.
1melekannesii LinaPrenses allah yardım eder inş . Herkes ıkıncının çok kolay olduğunu söylüyor 😣🤲🏻Oyle olur umarım
1melekannesii LinaPrenses allah yardım eder inş . Herkes ıkıncının çok kolay olduğunu söylüyor 😣🤲🏻Oyle olur umarım
Damla2412 Bende burada bekliyim ilki sezeryandı ve bebeğim daha 8 aylık 6 haftalık ta hamilemiyim karnım büyüdükçe dikiş yerleri tekrar gerilcek ve daha tam iyileşmemişti 🤦♀️
LinaPrenses 1melekannesii insallah kimse o kolayliga ikna edemedi beni cok aci cekcegimi bildigim icin...
lal82 ikinciler çok daha kolay oluyor diyor yaşayanlar...yaşayıp göreceğiz 🤷🏼♀️ Benim de en büyük korkum sezeryan olmak 😒
LinaPrenses 1melekannesii yok onun da snrasi kotu dogum yapmis gibi degilde hastamisin gibi oluyo gecen kontrole gttm ttekerlekli sandalyeyle cikiyo insnlar hastaneden o daha vahim