Miskokulum ( 15+3üm )Her sabah uyandığımda karın dümdüz akşamları ise sanırsın 6 7aylık yani o kadar şişkin oluyorum ki anlatamam nefes alırken karnım davul oluyor sert ve şiş 🤷♀️ Bu durumda beni çok rahatsız ediyor 😞Buna bir çare varmı a dostlar???
NhLpRn Miskokulum bende de oluyordu doktora sordum günde iki tane sade soda içebilirsin dedi deneyin isterseniz
25agustos Miskokulum Ramazan dolayisiyla bende de okuyor. Oruç tutmasamda eşimle birlikte bende yiyorum geç yemiş oluyorum sonrası da var tabi meyveymiş çerezmiş geç yiyince öyle oluyor
Mervemim Miskokulum bnde böyleydim sbhları düz akşamları koca bir karnım olurdu maden suyu faln içerdim ama pek de bi etkisimi görmedim acıkcası şimdi 31+4 üm sabah akşam karnım küçülmüyor 😂
Miskokulum NhLpRn yaaa 🙈o gün bu gündür korkmadan çekinmeden kolayca alıyorum Herkes saolsun beni anladılar yazdılar , artık mis kokuyorum pis değil 😄😄😄😄😄
Miskokulum Mervemim bende Sodayı bir iki kere denedim de faydasınız görmedim arkadaşlar soda deyince bidaha deneyeceğim . Belki faydası olur . Baya büyümüş bebiş ve göbüş 😁 darısı başıma inşallah bizde o günleri görebiliriz ☺️Maşallah az kalmış sizin
BrcTpl Miskokulum bendede aynisi var karnim cok geriliyo ve yanmalar oluyo ufak ufak catliycak diye korkuyorum pehlivan gibi yaglaniyorum 😅suan strecle de sardim karnımı biras rahatlatti
Yesimeliz Aynen ole 15. Haftadayim karnim cikti aksam daha bi buyuyor bugun baya farketmissin toplanmissin filan dediler sinir oldum 😣