Bizim hikayemiz 39.haftamda 19.Mayıs 2019 22.35 de gelen bal oglum 💙 sabah 6 gibi uyandım 9 gibi salonda tekrar uyuyakalmışım annem kahvaltı İcin bir kac kez cagırdı ama uyumak cok ıyı gelmıstı. Kahvaltımızı yaptık ellerimı yıkarken suyum geldi dusa gırdım emin olamadım devam etti. Annem ve esımde emin olmadığım İcin sancım da yoktu. Cok geceden nisan geldi ve iyice emin olduk. Hastaneye gittik ebemiz geldi nts de sancım yok denecek kadar azdı Sıdıka ebem doktorum ile konusmadan ince muayene etti acıklıgım 3.5 cm Dı doktorum suni sancı ile dogum baslatacagını soyledı 14. 30 da basladık sancılar ilk basta hafıftı ama zamanla sıddetlı ve iyice zorlastı sancıyı karsılamak. 6 gibi tekrar kontrol ettik acılmam aynıydı ama 8 gibi 5_6 cm acılmam vardı. Yoga da ogrendıgım kalca ve nefes egzersizleri ile acılmam 9 bucuk gibi doktorumun gelmesi ile acıklıgım 9_10 cm Dı son olarak ıkınma calısmamı istedi doktorum. Artık dayanmak cok zordu ve dogumhaneye alınmam istedim ve 10.35 de 6 ıkınmada ogluma kavustum cok sukur💙💙🙏🙏🙏` esımde dogumdaydı cok destek oldu. Dogum fotoğrafcısıyım ve ıcerıde o kadar cok bulunmuştum ama en ozel en guzel an tensel temas aynıydı yumusackkçktı bal oglummm
1.
ı destek `