NilgunHnm 2 - 3 kilo almışım saglik ocagindaki doktor 2 hafta once bundan sonra alirsin dedi 58 59 ile hamile kaldim 61 falanım
gh2019 Vallahi hayattan soğudum 😄 Kilo problemi yüzünden 21+3 teyim ve tam 7 kilo almışım. Almışım diyorum nasıl aldığımı bilmiyorum.
FSCMK gh2019 nee 😱benim doktor duymasın bende 5 kilo almışım doktor bana yeme dedi 😂😂resmen Canan Karatay gibi onu yeme bunu yeme diye sayıştırdo 😂😂
dvran22 60 la hamile kalmıştim 56 ya düştüm şimdi 23+3 teyiz 59 kiloyum, daha 60 olmadım ama bundan sonra alacağım biliyorum, çünkü kilo almaya müsait bi vücudum var😊😊
gh2019 FSCMK vallahi doktor desede ne yapayım çok aşırı tatlı şeyler falan yemiyorum ama alıyorum elimde değil. Doğumdan sonra diyetisyene gitmeyi düşünüyorum bu konuda takıntılıyım insan isteyince kilo verir diye düşünüyorum. Ama hamileyken bir şey yapamam. Mesela kabak detoksu yapardım her yaz ben 3 kilo verdiğim oldu geçen yaz. Ama şuan yapamam.
Askkokuluyavrum FSCMK valla benim ki duydu diyet verdi 😂 şeker de çıktı bide diyetteyim diyette diyetteeee çelik gibi şarkı söyleyesim var
FSCMK Selinnnce gel bide benim doktora söyle onu eşime diyorki bunun lokmalarını say 😂elinden al ne yerse yedirme çok kilo almış diyor