Kizimveoglumm ArifeMuratt iyi iyi 😍😍 28 haftada benim de 1.150idi bende az sandım ama son 1 ay da alıyormuş kiloyu 😍😍 bol bol süt kaşar ve muzz yee😍
Senailhan ArifeMuratt Gayet iyi 29. Haftada bile 1150 olması gerekiyor internette ki gelişim tablosuna bakıldığında. Maşallah 😊
Yakubum ArifeMuratt canım son 4 haftada kilo alıyorlar zaten hiç kafana takma bende öyle takiyodum çok sukur son haftalarda aldik kilo
ArifeMuratt Yakubum Ben zayıfım ya o yüzden oda zayıf olursa diye takıyorum inşallah sağlıklı olsun da gerisi önemli degil 😌
Yakubum ArifeMuratt bende 51 kilo ile hamile kaldım şuan 60 kiloyum çok kilo almadim önemli olan gerçekten sağlık ama elinden geldikçe sabah ve akşam muz ye muzun çok etkisi oluyor kilo alımında bebek için
ArifeMuratt Yakubum Sende benim gibisin bende 51 de hamile kaldım şimdi 61 oldum pekte zayıf degilim ama öyle görünüyorum boyum uZun☺ Önerin için tşkr ederim canım
Eceee @ArifeMuratt Aynıymış bizimle şuan 30 haftalık olduk ama 27 haftalıkken öğrendik en son 1240 gramdı🤗😍