Ssraa Benimisteo yaa gerçekten mi🙊 ay insan dayanmıyor hem hamileliğin acılarından kurtulmak hem de tosbiğini sevmek istiyor sanırıö ondan erken gibi hissediyoruz☺️☺️
Harikamm 36+1 olduk bizde doktorum 39 da alırız dedi artık ne tarafa yatsam olmuyor uyuyamıyorum ama inşaallah sağlıkla alalım bebişlerimizi kucağımıza herşeye değer
Bebekveben 34+3 üm banada en geç 38+ larda doğuracakmışım gibi geliyor. Alt tarafıma baskı çok, kasık ağrım arada kasılmalarım var nstye girmedim daha bu hafta giricem bakalım
CerenAnne 35+5'im, neredeyse 10 dakikada bir tuvalete gidiyorum artık, bu da bebeğin iyice doğum kanalına yerleştiğinin bir işareti mi acaba? Normalde bu haftada bu kadar sık çıkılıyor mu?
hunilimom Ssraa artık yorulmuş oluyoruz özlemiş oluyoruz neye benziyo kime benziyo bilmek istiyoruz o yüzden hepimiz 38 istiyoruz ama bazimiz doğuruyor ben gibi kalan da oluyor 41 lere kadar
Sryilknr Ssraa benimkide çok hareketli maşallah birde 2 hafta önde 34 haftalığım banada erken gelcek gibi geliyor😊😊
Duyguvv Ssraa sürekli doğurcam diye diye 36 haftalık doğurdum 😂 vallahi anneler hisseder eşime sürekli bak karnım aşağı indi bak baskı yapıyor bak şöyle bak böyle diye diye doğurdum vallahi
Asena_ Ssraa benimde hep içimden 38 de doğacak diye geçiyordu 38 de doğurdum 🤣 Allah hayırlı kolay doğumlar versin 💐