Rhk0158 gebelil takibi
için medicana kızıltoprak hastanesine gidiyordum ancak pazar sabahı kanamam oldu hafta sonu medicana hastanesinde kadın doğumcu olmadığını o an öğrendik. Doktorum zeynep kamile yönlendirdi (rezalete bakar mısınız) özel hastaneye gidiyorsunuz ve ücretleri normalin üstünde bir hastane olmasına rağmen hafta sonu kadın doğumcu olmadığı için sizi devlete yönlendiriyor. Neyse bizde cahiliz, tecrübesisiz doktor ne dediyse dinledik ve zeynep kamile gittik. Zeynep kamşl hiçbir yok dedi gönderdi. Akşamıma sancılarım devam ediyordu, bu kez numune hastanesine gidin dedi doktor. Numuneye gittik bu kez. Orada doktora derdimi anlatırken afedersiniz idrarımı tutamıyordum. Meğer suyum geliyormuş. Doktora dedim ki çok özür dilerim idrarımı tutamıyorum dedim ama öyle bir ezildim ki. Doktor hanım bana gülmeye başladı. Çatala aldı bebeğin suyu neredeyse bitmiş kaçınılmaz düşük dedi. Ben hüngür hüngür ağlıyorum tabi. Araştırma hastanesi olduğu için başıma 10 asistan falan toplandı hepsi bakıyor, mahremiyet yok zaten ! Ben ağlıyorum onlar bana gülüyor. Öyle günlerdi ki Allah bir daha yaşatmasın. Sonrasında acıbadem hastanesine nakil gittik normal doğumla bebeği aldılar. Durumumuz vardı kurtardım kendimi o canilerin içinden. Durumu olmayan bu hareketlere maruz kalıyor malesef :((( devlet hastaneleri bitik durumda gerçekten. Bu olayla tecrübe kazanmış olduk tabi. Bu arada medipol çamlıcaya mı gidiyorsunuz, hangi doktor?