Selenay35 9+3 teyim ve geçmeyen bir bulantım var mutfağa gidemiyorum resmen. Sizlere neler iyi geliyor? Baş etme yollarınız nelerdir?
Oykuuu Selenay35 valla morelini bozmak gibi olmasın ama hiçbirşey iyi gelmiyor bulantıya tabiki herkeste aynı olacak diye bişe yok ama başka birinin yaptığı yemeği ye ne kadar aç kalırsan dahada beter olursun
Pinkbabe Selenay35 Kesinlikle mideni boş bırakma tek çaresi bu ben başka çözüm yolu bulamadım acıkmaya başlayınca mide safra üretmeye başlıyor ve o bulantiyi tetikliyor
Naneliseker01 Selenay35 valla ben cok kusmadım toplasan 4 kere fln kusmusumdur ama burnum da bı koku vardı o benı rahatsız edıodu 16. Haftada fln gectı sanırım bi de hala yeşil pişmiş sebzeler e karşı bi tiksinme varr o geçmedi🙈
Anneolcam Naneliseker01 slm canım burnunda ki o koku nasıl bişey di yani yemek kokusu mu yoksa farklı kötü bi kokumu ? Benim öyle bi koku varda ondan ağzımdan daha çok nefes alıyorum onun için bende 2 ay oldu çok kusmadım
Linesarye Selenay35 8+1 bulantıya çare olmuyor 5 haftalkken başladı bulantım.. bide aşırı derecede kusma ne yersem anında kusuyorum..
Selenay35 Linesarye bundan iki hafta omce bende sürekli kusuyordum. Şimdi kusmam azaldı insallah sizinde gecer 🙏🏻
Anneolcam Naneliseker01 aynen benimde öyle bende hamilelik mi deil mi bilmiyorum dedim demek ki hamilelikten 😔 Allah hepimize yardım etsin Sağlıkla çocuklarımızı kucağımıza alalım 🤲🏻🤲🏻