Premsesimvaar Kızlar yenidogan banyo malzemleriicin neler kullanılır mesela duş jeli kolonya losyon flan gerekir mi?
26082014 Premsesimvaar bebe yağı pudra vücüdu için de hacı Şakir sabun birde şampuan vücüt losyonu için baya erken 16 gün oldu doğm yapalı doktorum bnları kullan yeterli dedi kullanıyorum Bnde
Ada06 Premsesimvaar yeni doğan sadece şampuan aldım canım ben 1 yaşına kadar da sadece şampuan kullanırım ... sebamed aldım
Denizanne Premsesimvaar pudra sakın kullanma canım çok zararlıymış özellikle kız bebeklerde. Ben sadece şampuan ve losyon aldım uni baby. Pişik kremi bepanthol aldım
ezgi1986 Premsesimvaar mustelanin yenidogan seti var canm ondan aldim. İcinde yagi, losyonu, pisik kremi ve sampuani var. Yenidogan icin gayet yeterli
Damla01 Mustelanin hem sac hem vucut sampuani var ondan alcam. Losyon, pudra almayi dusunmuyorum. Pudra cok zarrarli. Pisik olursada hametanla saf zeytinyagi kullancam.
CicekGirayBysl İnstagramda muhendisinoglu diye sayfa var takip etmenizi öneririm doğal olan olmayan her şeyin araştırmasını yapıyor yıldızlar listesine göz atın sebamed i iyi saf bilirdim yıllardır ama düşündüğümüz kadar saf değilmiş.