Kızlar öncelikle hepinize hayırlı doğumlar diliyorum. Şükürler olsun minigime kavuştum 16 gün erkenden geldi sıpa ama sağlıklı cok şükür 😊 Bende artık doğum hikayemi anlatabilirim😄 8. Ayında malesef tansiyon yüksekliği cıktı bende kızlar kirikkale de ki doktorum burd doğum yapmanı istemiyorum ankara etlik doğum evine git dedi kendisi önceden orada çalışmış burdaki hastaneyi beğenmiyorum dedi çok ilgili ve bilgili birisi kendisi bu arada. Neyse sonra ben 1 hafta hastane de yattım tansiyonum normale döndü eve çıktım 10 gün sonra kontrole gel dedi kontrole gittiğimde tansiyonum 17 10 cıktı çok çok yüksek direk yatış verildi. 1 gün yoğun bakımda kaldım sancim olmadığı için hemen sezeryan değil de önce normali denemek istediler rahme balon yerlestirdiler o açılma yapıyormuş gece 3 gibi yerleştirdi sabah 8 gibi balon kendiliğinden attı sadece 3 cm acikligim olmuş ama hala bende şancı fln bisey yok. Öğleye doğru kontrole geldiğinde doktor benim bianda suyum geldi suyun geldiyse acilman hızlanır hemen dogumhabeye dediler 12 gibi suni şancı başladı akşam 7 ye kadar verdiler baktilarki acilmam sadece 4 cm olmuş bu kadar yavaş ilerlemesi normal değil çocuk inmiyor anneye de yazık deyip direk sezeryana aldılar. 7 de hemen hazırlıklar yapıldı başlandı belden uyusturuldum kuzumun sesini 7:15 de duydum hemen bana gösterdiler kokusunu çektim bambaşka birşey inanamadım bian🙈❤ çok eğlenceli bir doğumm oldu gülerek konuşarak fln şanslıydım diye düşünüyorum ve saat 8 gibi ameliyatım bitti yoğun bakıma çıkardılar 6 saat orda kaldm sonra yürüyerek normal servise geçtim çok şükür ikimiz de çok ıyiyiz. Merak ettikleriniz varsa bildiğim kadarıyla yardımcı olabilirim 🤗