Minikaydoganlar Kızlar ya 30 haftalık hamileyim koltuk altım gögüs etrafım bikini bölgem karardı normal mi yoksa bende mi oldu kötü görünüyor kısa kol giyinemiyorum kollarım beyaz koltuk altım siyah 🙄 başına gelen çözümünü bulan var mı
Canoglumbenm Minikaydoganlar benim sadece boynumda oldu kahverengi leke. Kir gibi duruyor aynı, çok kötü. Ama şu aralar geçmeye başladı kendi kendine 27 haftalığım
NurdanHakan Minikaydoganlar benim kol altında olmustu ama Doğumdan sonra geçti özel bişi yapmadım kendiliğinden geçti
Karansalhareketlerbunlar Minikaydoganlar benim de özel bölgem öyle oldu. Ama geçici olduğunu biliyorum. Sıkıntı yapma sen de, geçecek inşallah 🙏
Minikaydoganlar Senanur09 benim ikiz ikiside kız hormonlar fazla çalısıyor ondan mı bilmiyorum ama kötü görünüyor ya Bi bende var sandım arkadas ada sordum bu ne böyle falan dedi iyice moralim bozuldu
Canoglumbenm Minikaydoganlar aynen canım benimde karnımdaki tüyler dökülüyor. Atletime yapışıyor hep farkediyorum
NurdanHakan Minikaydoganlar tüyler çıkmıştı göbeğimde filan onlar döküldü ya tepeden tırnağa değişiyoruz gebelikte Doğumdan sonrada aynı şekilde bebeklerimiz sağlıklı olsunda gerisi hallolur
Minikaydoganlar NurdanHakan tabiki sağlıklı olsunlarda ama hani gebelikte önlem alan varsa belki yazar diye düşündüm
Bahar9189 Minikaydoganlar Aynı durum bende de var boynum karardı fularla geziyorum resmen koltuk altı genital bölge karnımda leke doktora söyledim normal dedi Doğumdan sonra geçermiş insallah öyle umuyorum askılı elbise bile giyemiyorum bu arada 34+5 olduk
Minikaydoganlar Canoglumbenm karnıma değil bacaklarıma falan yapınca çok çabuk geliyor karnıma dokunmam bebeklerimde zarar görür diye korkuyorum
Ezgi1234 Benimde genital bölgemde kahverengi lekeler var bugün farkettim aşırı moralim bozuldu mantar fln olabilir mi yoksa herkestemi oluyor acaba
Minikaydoganlar Ezgi1234 bu konu hakkında fikrim yok canım ya ama mantar olsa kaşınır kokar falan diye biliyorum
Canoglumbenm Minikaydoganlar yok ben ağda yapınca geç çıkıyor canım ya. Hamile değilken hemen çıkardı şimdi geç çıkıyor. Herkezde farklı oluyor demekki