Mnevvr53 Gebelikte Bebeğin Haftasi Önden Gidip O Haftada Doğuran Varmi Benimki Normalde 35 Haftalik Ama 37 Haftalik Gözülüyo Benim Gibi Olan Varmı?
NurdanHakan Mnevvr53 satınıza göre Doğum yapma zamanınız tahmini hesaplanıyor ama önde gitme durumunda Doğum Zamanınız değişebiliyor benim satıma göre 38/9 idi ama ultrasonda 40.6cıktım ve plesantam yaşlanmaya başlamıştı yani bebeğim artık gelmek istiyordu
Hominigirtlak Mnevvr53 boylle onde gti5tmesi iyi bisey mi ne yapiyorsunuz bunun icin ne yeyip iciyorsunuz mesela 😅
Sinemdenizci Benim de aynı. 34 haftalıkken 36 gözüküyordu. Şimdi 37 olduk yarın kontrol var bakalım kaç gözükecek 😊
Mnevvr53 NimetDilmen yani bebeğin görünümüne göre hesap tutuluyo yani şey mesella benimkisi normalde 35 di 37 gözüküyo şimdi 37 denmi hesaap tutcam
NimetDilmen Mnevvr53 Doktora bende sormuştum bunu. Hayır sen son adet tarihinden hesaplıcaksın 35 haftalıksa 35 den devam. 37 haftalık qözükmesi kilo ve boyuyla alakalı bişey sadece
Mnevvr53 NimetDilmen hı anladım cidden kafa karışıkşığı ben adet görmezden hamıle kaldım o yüzden 😀 Benim durumum karişik ilk hamile öğrendiğim haftadan bu haftaya hesap tuttuk 😀😀
Mnevvr53 Hominigirtlak biraz kafa karışıklığı ama iyi bence gelişimi önden gitmesi cabucak büyümesi valla ben ceviz ve kuru üzüm yedim bide balığı bol tükettim bide organık şeyler yedim 😀
Hominigirtlak Mnevvr53 bende yumurta sut muz ceviz tuketiyorum fakat balik sayili yemisimdir midem bulaniyo diye 24 haftada 780 gram kilosu nasil sizce dr saglikli iyi bir bebek dedi