kbra92 Hzlhakko ben hamile oldugumu ogrendigimden beri tek doktora gidiyorum bugun kontrolum var sonrasina degistiricem ole dusunuyorum
Hzlhakko kbra92 özelse iyi devlette seçenek pek olmuyormuş civarda daha iyi bir doktor bulursun hassas bir konu çünkü
Hzlhakko kbra92 nerede oturuyorsan yakınsan eğer benim doktorum çok iyi önerebilirim muayenesi 155 sgk ile
kbra92 kbra92 umarim gec gelisiyodur 2 kez gittik duyamadik kalp atisini ama goremedikte ama sanki ben mercimek kadar kesede gordum doktor gozukmuyo dedi ya yeni oldugu icin yada bos gebelik dedi
Ozge3747 kbra92 Tüp bebekte geç döllenme diye bir şey olmaz ki geç tutunma olabilir o da en fazla bir hafta falan farkeder bence
kbra92 Ozge3747 inslah oledir cok uzuluyorum bugunde kontrolum var inslah guzel haber verir gerci iki uc gunde bi cagiriyo degisiklik olur mu bilmem hafta hafta cagirmiyo 5.gun emriyosuydu
Ozge3747 kbra92 Canım tsen 4 haftalık 6 haftalık diye kafanı karıştırma tüp bebek bile olsa son adet tarihine göre haftası hesaplanır ha sonrasında 3-5 gün değişimler olabilir, doktor hesabına göre takip etmelisin
Ozge3747 kbra92 Benim 18 haftalık son adete göre hesaplanıyor. Yani eğer 6 haftalıksan böyle bir şey yaşamadım 5+6 da keseyi 6+6 da kalp atışını duymuştum
Ozge3747 kbra92 5. Gün embriyosu 6 haftayı tamamladıktan sonra kalp atılı duyulur aslında ama geç tutunduysa belki 3-5 gün değişebilir. Sen rahat ol biraz. İlk başlarda sürekli çağırır sonra uzar kontrol zamanların
Ozge3747 kbra92 Bebeği göremeyebilirsin şu an daha ama 6 haftadan sonra 8 e kadar kalp atışı duyulması lazım o zaman da bebek iyi kötü görünür zaten
Ozge3747 kbra92 İşte öyle bir şey Yok sen transfer tarihinden hesaplamayacaksın ona kalırsa benim de şu an 16 haftalık olmam lazımdı ama öyle değil gelişimi kilosu direkt 18 haftaya göre çünkü son adeti baz almalısın
kbra92 Ozge3747 insalah oledir canim doktor korkuttu beni bos gebelik gozukmuyo bu zamana kadr gozukmesi gerekiyodu falan diye uzuldum baya