Irem19 Kızlar bebek hareketleriniz bu ara nasıl benim kızım cok hareketliydi ama son 4 5 gündür cok oynamıyor doktor normal dedi sizinkiler ne durumda ?
Hominigirtlak Irem19 24. Haftadayim benimkide geceleri cok oynardi bu bikac gundur ben hissedemiyorum hareketlerimden mi yoksa bi sorun mu var cok panik yaptim. Neden normal dedi drunuz
Tgcmrt Irem19 benim 22+2 yemek yedikten sonra hareketleniyolar..Eğer ayaktaysam yada iş yaptıysam bende hissetmiyorum.
Gny_mrv Irem19 canım merhaba. Bebek hareketlerinin 28.haftadan önce düzenli olmadığını söylüyor doktorlar. Zaman zaman artıp azalabiliyo benmde öyle olmuştu. Hareket takibini genelde 28 haftadan sonra düzenli olarak yapın diyorlar hatta.
Fidansvnccm Irem19 22yim bende baya hareketliydi son 1 haftadir baya azaldi ama normal demisti saglik ocagindaki doktorla ebe
Irem19 NhLpRn sürekli hareketli olsunlar istiyoruz ama demekki sürekli olmuyor benim ilk gebeliğim o yüzden bazen panik yapıyorum
Mlkemrecre Bnde 22haftalık hamileyim yorduldğum Zamn hareketlerini hissetmiyorum..dinlenince hareketleniyor ama çok değil..
Hllswm Kızlar kasık agrınız oluyor mu benim 2 gündür sanki kaslar içerden geriliyo gibi bi agrı var 21 haftalıgım bu arada😣
Bellabells Hllswm canım ben de bugün 21+2 yim.karnımın alt kısmında taban kemiklerinde vajinanın üst kemiğinde ne bileyim değişik ağrılar oluştu. Çok korktum.şimdi bira geçti gibi.normal mi bu ağrılar acaba. Herkeste oluyor mu
Irem19 Gny_mrv teşekkürler canım ilk gebeliğim olduğu için bazen panik yapıyorum danışmak istedim benim gibi olan var mı diye ama herkes şuan öyleymiş
Hominigirtlak Irem19 bende panik yapiyordum benimde ilk gebeligim bende herkeste oldgunu gorunce biraz rahatladim yoksa esimin basinin etini yemistim oda sakin ol deyip beni rahatlatmaya calisiyordu bugun biraz rahatsin saki dedi burdaki kisiler sayesinde 😅
Gny_mrv Irem19 ne demek canım rica ederim. Benmde ilk gebeliğim ve evhamlıyım biraz çok iyi anlıyorum seni o yüzden😊 Ama sanırım ne kadar rahat olursak her şey o kadar güzel gidiyo. Biraz gelişine bırakmamız lazım 😊
Irem19 Hominigirtlak evet istemsiz panik yapıyoruz benim eşimde hemen kötü düşünme normaldir diyip duruyordu
SusamNur Haftadan sonra telefona kaydedelim hep saatleri. Benimkide 26 haftalık olduğu halde kafasına göre takiliyor bazen çok hareketli bazen sakin kafaniza takmayin daha çok küçükler 😊
Irem19 SusamNur evet daha küçükler ama o küçücük tekmesi tüm günümü rahat geçiryor cok şükür dedirtiyor
Mervednr Irem19 düzenli bi hareket olmuyo bu haftalarda bi ara sıklaşıyo, bi ara sakinleşiyo normal yani
Nezihanes Ay ben niye hiç bi hareket hissedemiyorum 20+1 oldu daha sadece karnımda kalp atışı gibi bişey hissediyorum normalmi acaba ya
Hazelkrnz Nezihanes canım bende 20+1 4 gündür çok güzel hissediyorum elimi koyuyorum bildiğin haraket ediyor sırt üstü yatıyorum hissetmek için
Irem19 Nezihanes herkeste vurma şekli farklı oluyor bence seninki belki ilerleyen zamanda daha hızlı olucak