Meryemgunduztoptas omerhalis yaa normal mi ☺️😊 bende 35+0 oldum 2.200 gram bana çok az geldi ama doktor normal dedi bana zayıf geliyor 😞
Bahar9189 Pkzsntrk Maşallah Maşallah neler yedin çok iyi kilosu 33 haftalıkken gittim doktor 2 kilo dedi bana az geldi
Pkzsntrk 2cocuk2kopek benım erkek senın de iri masallah 🤗🤗 Perşembe bi daha gel dedi doktorum ona göre bakalım dedi bende bilmiyorum 🤷♀️🤷♀️Allah yardımcımız olsun 🙏🙏🙏 normal sezeryan belli mi
CerenAnne 2cocuk2kopek Benim de doktor bebeğin iri dedi, son 10 günde 500 gram almış. (36 hafta bitmek üzere) Bebek iri olduğu için 38. haftada doğmazsa sezeryan yapmak zorunda kalırız dedi. Gebelik şekeri de yok ama işte bebiş biraz genetik olarak iri imiş..
2cocuk2kopek Pkzsntrk benide sali cagirdi. Normal olacak ama 4 kiloyu gecerse zor dedi bizimkide erkek 😊
MeryemSemih Mervenur48 bnde tam 37 de gittim geçen hafta 3205 Gr di Perşembe 38 de yine gitcem bakalım kaç kilo olduk
Pkzsntrk 2cocuk2kopek erkek bebekler iri olur dıyorlar zaten 🙈bakalım canım hayırlısı olsun napalım benım doktorda 4 ve üzere olursa normal olmaz dedi diretme normal diye dedi haklı bi şekilde dogcak bakalım ☺️
Merver CerenAnne bnde sezeryan oldm bebek iri diye ilk doğumunsa az ye sekerli yeme normal istiyorsan
2cocuk2kopek CerenAnne Benimde ayni canim ya seker falan yok bebek iri ama sezeryana alirim su haftada direk demedi. Doktorum normalden yana ama dunki kontrolumde suyu azaliyor dedi sali tekrar cagirdi bende dunden beri hem yuruyorum hem plates yapiyorum bakalim . saglikla gelsinlerde😌
mercimekkkannesi CerenAnne doktorların hepsi farklı düşünüyo benim bebeğimde 500 gr almış 10 günde gelişimi de önde 2 hafta ama normal doğum görünüyo bekliycez dedi Allah yardımcımız olsun
2cocuk2kopek Pkzsntrk zaten onu riske atamam eger sezeryan derse mecburi olurum . O saglikla gelsinde