Minnoskaan Elf_Tk89 ilk 3 ay o kadar çok döküldü ki kel kalıcam sandım ama 4. Aydan sonra dökülme azalıyor ve gerçekten saçlar daha gür güzel görünüyor . Ama söylenenlere göre lohusalık döneminde tekrar dökülüyormuş
Elf_Tk89 Aysingeldiislerdegisti lohusalıkta dökülmesi normal 9 ay boyunca dökülmeyen saçlar dökülüyor diye biliyrm ama. Bu hamilelikte neden dökülüyor ona anlam veremedim.
Aysingeldiislerdegisti Elf_Tk89 hamileliktede lohusalıktada bende değişen hiç bişey olmadı eski düzen devam. Hormonaldir niye olcak pskolojik dalgalanmalarda etki eder ben çok şükür mutlu ve rahat hamilelik ve lohusalık geçirdim öncekinden değişik bir ruh halim hiç olmafı saçlarımın düzenide hiç değişmedi
Serce Elf_Tk89 bence biraz mevsimsel geçişler birazda genetik diye düşünüyorum yine de bakımlarını iyi yaparsak biraz da azaltmış oluruz
NurdanHakan Elf_Tk89 ilk aylar dökülme oluyor ama son aylar bildiğin saç fışkırıyor lakin Doğumdan sonra hepsi fazlasıyla gidiyor benden Öner’i sampuanlarınıza çamterebenti dökün Doğumdan sonra yapılacak bakımları yapın ben bi ara kel kalcam sandım
Mlssa Elf_Tk89 Canım benim dökülmüyor ama kuzenimin aşırı döküldü hatta şakak kısımları baya açılmıştı o derece ama doğumdan sonra yeni saçları çıktı bile sanırım vücut normale dönünce eski haline geliyor,ben öyle düşündüm 🤷🏻♀️
AygyulSina Elf_Tk89 demir eksikligi yuzunden olabilir doktoruna danisip takviye alabilirsun eger almiyorsan