PrenssAnnesiiii Kızlar kasılmalarım baya var ve 28haftamdayım acı sancı hissetmyorm kasılma olurken erken doğum riskmde var korkuyorm 🥺
ezehra PrenssAnnesiiii bende 34 üm bende de başladı düzenli değil ama çık çok sık olmaya başladı. Normal kontrol de bişey yoktu alttan muayene de olmadım ama benee korkuyorum iyice aşağıda çocuk çıkacak gibi hissediyorum 🙄
aaslii34 PrenssAnnesiiii kasılmalarınız nasıl oluyor anlatır mısınız benim ilk gebeliğim bende 18 haftalıkken kasığımın orda yumurta gibi birsey şişiyordu iniyordu. Daha sonra ultrasonda kasılma çıktı ama tekrar baktıkları zaman yok oldu. Magnezyumla progestan kullanıyorum şuan 20+2 günlüğüm.
Klntmtrk PrenssAnnesiiii doktoruna git mutlaka birşeyler yapacaklardır bende 36 haftaligim ciğer geliştirici iğne vurdular yatıyorum 3 cm açıklık varmış
PrenssAnnesiiii Klntmtrk bnm ciğer geliştici 25haftamda yaptılr da acaba normal değilmi ya düzensiz kasılmalar çünkü
Ceylannbeyzt PrenssAnnesiiii benm doktorum eğer birden kendini kasıp sertleştiriyorsa normal değil gel demişti ama hareket ediyoken sertleştiriyorsa normal demişti benmde erkn doğum riskim var ordan biliyorm çünkü
Findik92227 PrenssAnnesiiii kasılma dışında sancı açıklık veya rahim ağzında kısalma var mıydı yoksa sadece düzensiz kasılma için mi ciğer gelistirirci yapıldı canm
ezehra PrenssAnnesiiii çıkmasın ya ben tekrar ters dönecek diye çok korkuyorum. Sezaryen dan korkuyorum çünkü hiç istemiyorum 🙄
Klntmtrk Sinembuse 37 inci haftaya kadar gelişim durmuyormuş ve 37 den önce doğanlar prematüre olarak adlandırıldığı için ne olur ne olmaz diyerek yaptırdılar kasilmamak içinde 3 saatte bir ilaç alıyorum ve yatıyorum en azından 1 hafta daha icimde tutabiliyim
ezehra PrenssAnnesiiii geldi mi günün benim daha 34 hafta 3 hafta sonra gelsin inşallah 40 ı beklemesin 😃🙈
PrenssAnnesiiii Yasemincifci eskisi kdr kasılmam yok ama 2gündr sanki eskiye döndü doktorum kasılmaların enfeksyondan demişti ama ilaç kullanıyorm enfeksyon için dün bitti oda
Gazell Bende 27 haftalık hamileyim benimde kasılmalarım var doktorum erken doğum riskin var fazla ayakta kalma yürüme eğilme dedi dinlen bol bol uzan dedi magnezyum verdi devam ederse yine gel dedi
Mom72626 Gazell kasılmaların nasıl oluyor canım ? Benim de 3-4 gündür bebeğim toplanıyor hep. O toplandığı yer ağıuor resmen acıyor. Sabahları kalktığımda top gibi toplanmış oluyor
ezehra PrenssAnnesiiii bende de enfeksiyon var. Hangi ilacı kullanıyosunuz. Benim geçmedi ya dünden beri de tekrar çok ağrı yapmaya başladı. Doktora da 10 günw anca giderim. Napıcam şaşırdım iyice ya bu enfeksiyon yüzünden 😱
Hominigirtlak aaslii34 magnezyumu kasilma icin mi veriyorlar dr gittigimde bebek saglikli iyi demisti magnezyum verdi bunu disarda bi yiyecekten alamazsin demisti