Merve Sukrnnnnnn kesinlikle var. Henüz çok küçük. Bana 12. Haftamda erkeğe benziyor çıkıntı var dedi 16+4 te %90kız dedi 17+4’de %99.9 kız dedi. 🌸 hemen alışverişe başlama bi bekle derim ben
Pinkbabe Sukrnnnnnn 2 gun once 12+1 de kızımız olacağını söyledi ultrasonda da gösterdi fotosunu da verdi ☺ ama yine de %10 yanımla payı bırakıyorum 2 hafta sonra %100 derim dedi doktoruna güveniyorsan net kız dediyse değişmez 🤗
Fatiheren_61 Sukrnnnnnn 12haftalıkken kız dedi sonra 13 haftalıkkken kız dedi sonraaaa 17 haftalıkken kız dedi 😂😂kıyafet alabilirsin değişmez dedi bekleme boşuna 😂😂
Osmanbaturveannesi Sukrnnnnnn var canım bana da 12 haftada kız dedi doktor 13. Haftada ikili testte pipisini gösterdi 🙈😂
Hzlhakko Sukrnnnnnn ikili testte daha doğru sonuç alırsın eğer erkekse yüzde 99 oran veriyor doktor ama kızsa biraz daha bekliyorlar
Semooshh İkili testte kıza benziyor dedi banada ama kesin değil daha dedi. Bi kaç haftaya netleşir dedi
Sidelya Haftaya kadar kız dediler 24. Haftada erkek olduğunu öğrendik hala alışamadım ve hala inanmıyorum doğunca görüp öyle inancam 😅