Ve sonunda bende buraya pamuğumla kavuşma hikayemi yazıyorum 🙏 Eşimle severek 4 sene sonunda evlendik ve hemen bebek düşündük çünkü evimize neşe getireceğine sonsuz inandık ve bir kez adet olduktan sonra hamile kaldım🙏 Başında aslında normal giderken mide bulantıları kusmalar allah allah neler neler 😂😂 Onlar tam geçti derken rahim ağzı kısalığı çıktı ve 2 ay boyunca sadece Tuvalete gittim ve inanın bu kısım çok zordu birilerine muhtaç olmak çok zordu.. Rabbime sığındım evladımı bana bağışlasın diye sürekli dua ettim ve sonunda 35 haftaları gördük. 35.haftalarda hafif hafif kasılmalarım başladı artık yürüyüşü falan artırdık ve normal doğumu bekliyorduk ki 37.hafta da suyumun azaldığını öğrendik ve doktorum bebeği riske atmak istemediğini söyledi bir hafta daha bekleyelim olmazsa alalım dedi bir hafta sonra sıyum daha da çok azaldı ve 38+2 de Prenses kızım Spinal sezeryan ile dünyaya geldi 🙏 Çok şükür sadece ilk gün çok zorlandım ayağa kalkarken, yürürken ama 2.günden sonra çok rahattım 🙏 Korkulacak birşey yok eğer sezeryan olacaksanız ne olur abartan insanları duymayın şuanda kızım 6 günlük ve yanımda yatıyor çok şükür 😌🙏 Rabbim herkese hayırlı doğumlar nasip etsin biraz uzun oldu hakkınızı helal edin 🙏☺