Mrvkrc Ozlemyldz bol kayisi hosafi ictim hic kabiz olmadim o yuzden tuvalette buyuk sorun olmadi ama idrar yapinca aciodu onada surekli idrar yaparken mesafayla ilik su serpiyodum acisi azaliodu.
Mrvkrc Ozlemyldz 10 gunde cnm. 10 gun sonunda azda olsa agri oluyo ama rahatlikla oturup kalkabiliosun
Premsesimvaar Ozlemyldz wlla bu forumdaki postlari okudukça bende sezeryan düşünüyorum yarım saatte çıkarsınlar bebeği yok oranı aç buranı aç ta olmaz
Ozlemyldz Premsesimvaar emin ol ben cok güzel ve istekli gittim hastaneye ama ebe ve hastane beni maffetti suan 10 tane sezeryan olmus gibiym
Happy_momyyy Ozlemyldz normal doğum mu yaptiiin ne mutlu sana sağlıkla büyütürsün insallah 💐💐 ama soru konusunda seni soru yağmuruna tutabilirim hazır misin buna 😉💐💕😁
Happy_momyyy Ozlemyldz emeksiz yemek olmaz maalesef normal doğum yapmış olması vücudunun ve hamileliğinin sağlıklı olduğunu gösterir. Acıdan ziyade bebeğimi kucağıma alınca tüm çektiklerime değiceni düşünüyorum..
Srfn11 Ozlemyldz benim son 17 dikislerden ve dogumdan snra plesentanin cikarilmasi fln asiri tirsmalra basladim 🙄🙄🙄😒😒😒