DiplomaliEvHanimi Meraba kizlar ben 12nisanda kurtaj oldum.Kalbi durmustu 9haftalikken geride kaldi 7.haftada. Ben folbiol folik asidine basladim. Doktorum ilk adet bitsin yeniden baslayabilirsin bebegin daha coook kucuk sonucta rahim cabuk toparlanir dedi. Adet kanamam ilk 3gun cooook asiri sulu ve pihtili geldi 2gunde normal surdu. Ve ilk adetim 3gun once bitti. Yeniden korunmadan gebelik dusunuyoruz eger rahim dinlendiyse allah nasip ettiyse zate bebek gec olmadan tutunur diye dusunuyorum. Yeni kurtaj olup tkardan gebelik isteyen anne adaylarimiz varmi. Birbirimize bu yolda yardimci olalim. Beraber paylasalim yeniden o mutlu haberleri bu yoldan birbirimize bilgilerimizi paylasalim meraklarimizi soralim olmazmi ❤️❤️❤️❤️ Son adet 19mayis. ALLAHİM TUM İSTEYENLERE YENİDEN SAGLİKLA NASİP ETSİN insallah 🙏🏻😇😍
Demrl DiplomaliEvHanimi Allah'ım İnşallah tekrardan nasip eder sağlıklı bi şekilde kucağına almak nasip olur 🤲
Fadime3543 DiplomaliEvHanimi inşallah herşeyin en hayırlısı olur bende 8 Nisan günü malesef kürtaj oldum sonra 2 Mayıs adet oldum adetten sonra korunmayı bıraktım yarın adet günüm olmazsam hamileyim inşallah ❤️🧿
Evinttnc DiplomaliEvHanimi Ekim’de kürtaj oldum Mart’ta tekrar hamile kaldım bence bi kaç ay beklemelisin tamamen pıhtılaşman geçseydi ve rahim toparlansaydı 🤷♀️
Beyzakvrkk DiplomaliEvHanimi aralık 20de düşük yaptım kürtaj oldum canım 7 haftalıktık. Bir ay ilişki yasağı koydu doktorumuz. Bir adet döneminden sonra ilişkiye başlayabilirsin gebelik istiyorsan korunmayadabilirsin dedi. Aynen öyle yaptık. Adetim bitti iki güne bir düzenli ilişki yaşadık. Diğer adet günümde hamile olduğumu öğrendim rabbime bin şükür. Şimdi 18 haftalık olduk bilee 🙏🧿
Tubitubi Bende kurtaj oldum eylulde aralikta tekrardan hamileydim insallah isteyen herkese nasip olur 27. Haftaya girdik bile 😁
Simya34 Canım bende 22 Nisa’nda kürtaj oldum,ama hala adet olmadım.Ben ara vermedim,kürtaj sonraki 10 gün sonra devam ettim,psikolojik olarak insan yerini doldurmak istiyor.Kürtaj sonrası ne kadar zaman sonra adet oldun?
DiplomaliEvHanimi Simya34 aynen canim bende oyle dusunuyorum. bende kanamam bitti kurtajin korunmali devam ettik ilk adetimi 37.gunde oldum 5gun surdu bitti ve korunmayi biraktik 🥰
Pnrarvn DiplomaliEvHanimi bende 4 kere kürtaj oldum allaha şükür şuan 30. Haftadayız 😊 en yakın zamanda hayırlısıyla sizde kavuşun bebeğinize inşallah
Fadime3543 DiplomaliEvHanimi buradan hepimizin güzel haberlerini alırız inşallah 💐🌷yazarım tabikide 🙋🏻♀️
Beyzakvrkk DiplomaliEvHanimi bana dediler hamile kalamazsın ümitlenme şöyle böyle çünkü yedi senelik evliyim bu üçüncü düşüğüm. Ama hep inandım bu süredede kendimi korudum güzel beslendim hamile gibi davran dedi doktorum hamile kalmak istediğin sürede dedi. Vazgeçmedim yeri geldi evden bile cıkmadım iş yapmadım bol tevekkül bol dua rabbim yeniden verdi çok şükür. Sende uygula canım umarım rabbim dilediğini verir 🙏
Eceyavuz DiplomaliEvHanimi 26 aralık 5 haftalıkken düşük yaptim kürtaj olmadım kendi düştü sonra Doktora gittim rahim toparlayıcı antibiyotik vs 26 ocak son adet tarihim suan 17 haftalık hamileyim cok şükür 🤲 doktor 2 düzenli adet gör dedi ama 1 kere gordum ve oldu