Mertcanbusekarakaya Kızlar 22 günlük ikizlerim var sütüm yok o yüzden sadece mama içiyorlar ama kabızlık problemi var sizce bu kabızlığa ne iyi gelir? Birde kızımda gaz problemi var oğlumda yok. Gaz problemine ne iyi gelir?
Asenaa Mertcanbusekarakaya gaz damlası kullanıyor musunuz ? Gaz masajı yapabilirsiniz kabız olana fitil verebilirsiniz çok fazlaysa kabızlığı
Deletedmom277 Mertcanbusekarakaya Hangi mamayı kullanıyorsunuz kabızlığı fazlaysa mama değiştirin. Gaz damlası kullanmıyorsanız kullanmaya başlayın. Bol bol masaj yapın.
Mertcanbusekarakaya Asenaa kız bebeğime damla kullanıyorum. Erkek bebeğimde gaz yok. Ama her ikisinde de kabızlık var
milayerli İsterseniz bu uygulamanın devamı happykids onu indirip bakın Doğum yapmış anneler var orda hep. Sorunuza daha iyi yanıt bulabilirsiniz😊
2405 Mertcanbusekarakaya canım gaz damlası al ben kullanıyorum zinco kullanıyorum bide doktoruna götürdüm oda bi damla verdi onuda kullanıyorum rahatladı biraz oğlum benim oglumdada gaz problemi var ben kabızlık için bi çay kasıgı az zeytin yağ verdim iyi geliyor bide ben pamukçuk bardı ağzı beyazdı oğlumun mamada sonra 2 çay kaşığı su verdim canım