Mrvbgc1 Minikmucizemizz benimde 10 Haziran inşallah gelmez 🙏 bu mubarek Ramazan günleri isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim 🙏
Senagg Minikmucizemizz benimde 10 haziran adet tarihim. Şuan ovulasyon testi kullanmaya başladım umarım bu ay artık tutar 🥰
Senagg Minikmucizemizz aynen bi unutsak kafamızı başka tarafa yönlendirebilsek güzel olacak ama 🤷🏻♀️
DiplomaliEvHanimi Brt_brt ilk adetin olursa tamamen temizlenirsin benim ilk 2gun yataklar batti baya cok geldi pihtili iyce temizlendim
Hamzam Kızlar her günü degerlendirebiliyomusunuz bu ay ne ilginçtir ki hiç bir yerim agrimiyor benim ya okadar nötr ki vucuddum yumurtlama yok diye düşünüyorum artık😑
DiplomaliEvHanimi Hamzam 2gune 1 olsun die ihmal etmioz. Benimde dunden beri belimde saplanti ve kasigimda ara ara agri var bugnde goguste azck sizlama ama geri gidiyo 🤔🤔
Hamzam DiplomaliEvHanimi biz toplasan ay başından beri 3 kez birlikte olabildik umudum yok o yüzden birazda benimki inadına yapar gibi uyku düşkünü oldu ne diyeyim ki bı yerimde agrimiyor arada adet olcakmis gibi hissediyorum tek