Hamzam Tugce1803 benimde sadece bir gün oldu anlamadım bu ay hiç bişey önümüzdeki 5 6 gün olması lazımdı normalde
Syd34 Minikmucizemizz bende aşılamaya geçicektm bu ay ama bayrama denk geldi ertelendi hep engeller çıkıyor vardır inşallah bunda da bi hayır
Hamzam Tugce1803 yumurtlama belirtisi bir gün oldu ama önümüzdeki günler olması lazımdı bilmiyorum usutmuste olabilirim valla artık hicbisey bilmiyorum 😑
Tugce1803 Hamzam Takma canım ona ya ben hiç yaşamıyorum yani ben napıyım💁♀️Bırak akışına bak bugünde bitti Allahın izniyle🌸Güzel günler bizi bekliyor💞
Hamzam Tugce1803 o güzel günler gelemiyor bir türlü artık hiç umudum yok kaybettigim yavrumu öyle özlüyorum ki
Tugce1803 Hamzam Ah canım ya seni anlıyorum diyemem çünkü seni anlamıyorum öyle bir acı yaşamadım Rabbim de kimseye yaşatmasın inşallah en kısa zamanda meleğine kavuşursun🌸
ZeynebFuad Bendede 2 haziran belirtim varda yok gibi umutlandrmak istemiryorum kendimi sonra cok kotu oluyorum😔
Minikmucizemizz DiplomaliEvHanimi zaten iki çizgiyi gördüğüm an inanmam sanirim sonrada bayilirim ben 😁
Minikmucizemizz ZeynebFuad bende öyle yapıcam da iki çizgi gorursem inanmam yani surekli tek cizgi gormekten iki cizgi nasil cikar bilmiyorum şaka gibi geliyo hatta bana 😁
Syd34 Minikmucizemizz inşallah canım bu ay kendim bşeler yapcam havuç incir falan yicem ballı karışım yapcam fındık fıstık ceviz falan
Minikmucizemizz Syd34 inşAllah işe yarar canım birbirimize dua edelim rabbim kimsenin kucagini boş bırakmasin
Syd34 Minikmucizemizz amin canım benim Rabbim isteyen herkese nasip etsin sen tedavi falan gördün mü ne zamandır istiyorsn bebek
Minikmucizemizz Syd34 yok kuzum biz 6 aydir deniyoruz tedavi olmadim 1 yil olmadan düsunmuyorum dogal yollarla olur inşallah