Mahbuss Minikmucizemizz benimkide 8 haziran bekliyoruz bakalım inşallah hayırlı haberler alırız. 11 aydır olmuyor 😔
Gkhnm97 Minikmucizemizz bn adet oldum bitti yumurtlamayi beklyrm canm bu ayi sıkı degerlendirmeyi planliyorum baklm hayirlisi😁🤷♀️
Etzel Minikmucizemizz 2 haziran adet tarihim bekliyorum, beklerken de 2-3 günde bir test yapmaya başladım biliyorum çıkma ihtimali düşük ama sabırsızlık 🙈
busubusu Mahbuss olmuyor deme düşünüp durma bizde öyleydik en son tak dedi aman düşünmicem Rabbim ne zaman nasip ederse dedik o ay hamile kaldım önemli olan kafa rahatlığı😊
Mahbuss Minikmucizemizz yok canım denemekte istemiyorum prolaktin hormonunu yükseltiyorlar diyorlar ya bide onu düşürmekle uğraşamam tiroid çıktı bende ondan olmuyor dediler 3 aydır hapı içiyorum değerde düştü ama yine olmadı bayramdan sonra eşimle beraber gidicez hastaneye
Minikmucizemizz Tugce1803 azz kaldı azz aramizdan pozitif sonuç alan çıkar inşallah cok sevinirim 🧚♀️😁
Zehralismail Mahbuss kuzenimnde çok yüksekti ilaç kullandı bi süre ve hamile kaldı.annemde aynı şekilde. Kuzenim çok stres yapıyodu hamile kalamazsam diye. Ama şuan oğlu 1 yaşında. Tekrar çocuk istese tekrar ilaçlara başlamak zorunda. Şuan düşünmüyo ama ilerde olabilir diye. İçiniz rahat olsun.
DiplomaliEvHanimi Bende 9aydir bekliyoduk allahim nasip etti ama kalbi durdu 8.haftada. 12nisanda kurtaj oldum. 2gun oldu ilk adetim biteli ve basladik bizde korunmadan. Son adet 19mayis 🙏🏻 Yeni adet 20haziran falandir. Bizde tekrardan istiyoruz...
Mahbuss busubusu canım düşünmedigim zamanlarda oldu hatta bı ar folik asiti bıraktım aklıma gelmesin diye olmadı sonra doktora gittim bu tiroid çıktı takmıyorum zaten artık önceden sürekli düzenli ilişki oluyordu bu ay o bile olmadı malum oruç olduğumuz için pek şansımız yok Ama Allah büyük isteyen herkese nasip etsin 😊
Dlktpl Benımde 13 14 hazıran daha yenı bakalım 1 sene once 20 haftalık bebegımı kaybettım bende yenıden denemeye basladım buay hıc olmıcakmıs gıbı gelıyor bana da gec yumurtluyorum ben
clmmmmm Minikmucizemizz benimde 13 hazıran bekliyorum dört gözle😂 ovulasyonla takip ediyırum macun yiyorum nasip
Gkhnm97 Marayy olsun canm zaten her gebelikte farkli belirti olurmus insalalh hamilesindir bnm arkadasim hic belirtisi yoktu 5 haftalik hamile oldugunu ogrendi