Ethemine Bu ilaci kullanmaya basladigimdan beri dışkım feci halde koyu renkli yan etkilerinde kanli diski (kirmizi veye siyah) yaziyor ne yapmaliyim basina gelen oldu mu
Aleww Ethemine Korkulacak bir şey yok canım. Ben de kullanıyorum. Doktorum zaten “dışkın siyah olacak korkma” demişti. O yüzden içini rahat tut.
Baldudakannesi Normal canim ben 3.ayimdan beri kullaniyorum dışkım siyah korkulacak bisey yokmus doktoruma danismistim hatta gunde 2 iciyorum ben
BurinTasKaradag Ethemine bende de öyle olmuştu korkulacak birşey yok. Vücudun demir ihtiyacını tamamladığı için dışkı koyulaşıyor canım
sydtns Ethemine ben ilk kullanmaya başldığımda öyle oldu simsiyah ama sonrasında düzeldi kan değerlermi sürekli takip ediyorlar gayet iyi korkma devam et ilaçlarına
Brnaebu Ethemine bende kullaniyorum bayadir ve hatta günde 2 taneye cikardi doktorum benimde öyle canim doktorum nornal demisti böyle olmasi
snykz Ethemine bıraktıgın an bir iki gün içinde rengi düzeliyor kabızlık ve siyah gayta çıkması çok normal korkma
Feminel16 Ethemine bende kullanıyorum doktor baştan uyardı siyah ve koyu yeşil dışkı yaparsan korkma normal diye genel bir Durum canım sorun yok yani😊