GulsunA Karen_ozge Fransizlardada var o isim, ben pek sevmiyorum 😕 türk isimlerimiz ne güne duruyo 😊😊
nilaylaylaylay Karennn çok güzel ilk defa duyuyorum. Hatta kızım için ben bile düşünebilirim. Ama yanına naif bir isim daha olabilir. Karen Su vs ama isim harika
Karen_ozge nilaylaylaylay yaaa evet bende cok sert durdugu ıcın ıstemıyorım yanınada hıc bı ısım olduramadım ya oldursamda heryerde bastakı ısım ile cagırıyorlar eşimde cok istiyor cok aradayım açıkçası 😊
Lavanta01 Karen_ozge yabanci ismi gibi geliyor ilk duyuşta. Bir kitapta karakterin adiydi Karen Kimya Hanim diye biri vardi .
[silindi] Karen_ozge ya Mevlana’nın üvey kızı aynı zamanda en yakın arkadaşı olan Şems-i tebrizinin eşi Karen Kimya 🥰 Hikayesinden cok etkilenmiştim kitabını okuduğumda bugun ne tesadüf ki bunu düşündüm bende 😂 ve bir gün bi kızım olursa bende adını kimya koymayı cok istiyorum 💕🤭
Karen_ozge [silindi] yaaa bunu bılmıyodum bebde cok etkılendım şuanda cok güzelmiş gerçekten biraz daha ılımlı bakmaya basladım şimdi😊💓
Zeytinusss Karen_ozge canım ben erkek ismi sandim görene kadar sanki biraz daha kibar bi isim olabilir yani kendimce fikrim. 😘 anlamı nedir
[silindi] Karen_ozge bence güzel valla arkadaşımın markası vardı asmina karen diye eşin haklı kimsede yok ve duyulunca aaa etkisi yaratıyor
gLycn_ Karen_ozge erkek ismi gibi geliyor canim kulağa açıkcası 🤷🏻♀️ Karmen/Kamer diye daha önceden kız ismi duymuştum ama