MiniAzraa Bugün doğduk kızımla yeniden ama kızım beni emmiyo emziğini kusuyo emzirmedim morariyo yoğun bakıma aldılar kuveze benim minik kızım 😥😥
Mams MiniAzraa 😔 çok üzüldüm umarım en kısa sürede sağlığına kavuşur içini ferah tut annesi o seni hisseder güçlü ol bebegimle evimizdeyiz diye postunu bekliyoruz 🙏🍀
Iremgokce Allah mübarek aylarda şifasını versin seni yavruna yavrunu sana kavuştursun 😘endişe etme kısa zamanda toparlar inşallah 🤲🏻
Mams MiniAzraa Dualarimizdasınız 🙏 iyi haberlerini bekliyoruz strest yapma bak sütün kesilir annesi o şimdi naz yapiyodur sana sen tatlı şeyler ye süt topla dinlen biraz 🙏 hepsi gecicek sabah yanında olur inşallah
Belinayece MiniAzraa Haftasını doldurmadan dogduysa emmeyi unutabiliyor bebisler bunu alıştırmak için doktorlar gözetim altında tutuyorlar çok geçmiş olsun Rabbim size bağışlasın sen uzuldukce o hissedecektir ve sütüne yansıyacaktır bu dikkat et kendine ve duani eksik etme bebisinden 😊
Tiredmother Benimde Bebek emiyo süt yoktu, şimdi süt var göğsüm mastit oldu. Canm sağ göğüslerini bol bol mastit olmasın bebeğin gelene kadar