Mliissss Merhaba kızlar son adet tarihim 30 Nisan gebelik var mı yok mu çok merak ediyorum yarın test yapsam varsa eğer çıkar mı sizce
3melekannesi Mliissss ben bugün akşam yaptım benim de 29 u günüm silik çıktı aramız bi günmüş sabahtan yap istersen varsa çıkar
eglhnztrk Mliissss canım benimde son adet tarihim 30 nisan cuma günü erken test aldım cook silik bi çizgi çıktı kan testine koştum 3.3 cıktı. Doktor regl olmazsan 10 gün sonra tekrarla dedi diye bekliyorum suan 😞
Mliissss clmmmmm normalde 25 ve 27 abı arasında olmam gerekiyor bir iki gün daha beklemeliyim ama çok merak ediyorum
3melekannesi Mliissss hatta dünde yaptım tek çizgi çıktı bak bu dünün testi https://i.hizliresim.com/4pmmRY.jpg
Mliissss 3melekannesi teşekkür ederim canım beklesem mi yapsam mı karar veremedim sizlere danışmak istedim
Mliissss 3melekannesi az önce başka bi postta bugün yapmış olduğunuzu gördüm orda çok silik bi çizgi var gibi geldi bana da
3melekannesi Mliissss evet inşallah vardır ya beklemeyle çıksaydı diğerindede çıkardı diyorum oda bekledi çünkü silik çizgiyi gördüğüme göre 2 gün daha bekleyebilirim artık😂 sende sabah yap bnce inşallah vardır😍
Duuyguum eglhnztrk benim arkadaş 5 le öğrendi hamile olduğunu üç gün sonra 27 çıktı olabilir sen de de gebelik
CansuDRY Duuyguum Önce akıl vermişsiniz. Sonra yok şöyle yazacaktım, pardon yanlış kişiye yazmışım falan deyip lafınızı değiştirmişsiniz. Sadece komik geldi. Neyse belki de ben yanlış anlamışımdır (!)