Mirayhira Cigdemmm6 inşallh canım geçer seninde benim kadar uzun sürmez inşallah Allah yardımcın olsun
melegiminannesi Cigdemmm6 9. Haftada mide bulantım başlaı 11. Haftanın basında bitti simdi 23 haftalığım tekrar başladı o da bebeğim tüylendiği icin oluyormus 🤦♀️💙
Nese_anne Haftadayım tam gaz devam zofer adlı ilaçverdı dr onu kullandıgımda sorun yok ama kullanmadıgımda kusuyorum kokulara hassasıyet fazla oluyo.Zorda kaldıkça kullan dedıgı ıcın hergun kullanmıyorum zoferıde
Cigdemmm6 Nese_anne ilac etki ediyosa yinede iyi o zaman. Birinden duymustum etki etmiyolar pek dye ben henuz almadim ilac bu hafta ici doktora gidecem o zaman bende dicem belki verir banada
Papatya34 Kısiden kişiyede degisebilir benim 20.haftada gecmisti hic gecmiycekmis gibi geliyor ama geciyor Allaha şükur illaki yasiycaz ve geccek oyle dusunun
Papatya34 Birde tekseniz yemek yapcak biri yoksa daha zor insan ozamaninda bir tas çorba yapacak birini ariyo
Cigdemmm6 Papatya34 aynen oyle ben 2 haftadir evimde 1 aksam kaldim bir annemde bir kayinvalidemde kaliyorum evimde mutfagima giremiyorum hic 😐