onuragtas Bugünlerde kaburgam aşırı batıyor 35.haftadayım bir haftaya falan bebek aşağı inermiş diye okudum ama ciddi anlamda zorlanıyorum özellikle dışarı çıkınca sürekli oturmak istiyorum
Senay-81 onuragtas aynen ya evden cikmaya korkar oldum ve dedigin gibi canimi acitiyor bazen Allah yardimcimiz olsun insallah
onuragtas Senay-81 amin herkese allah kolay iyi zamanda doğum versin bir de diş ağrım bar ki ona girmek bile istemiyorum sürekli gün sayar oldum 🤦🏻♀️
mavi_8 Ben de 35+3. Bir an evvel doğurmak istiyorum. İştahım azaldı ve halsizlik var genel ruh halimde. Haricinde her şey aynı 🙄
Sabina03 Ben de 35+1im. Sık sık tuvalete çıkma sorunu, halsizlik, gece uykusuzluk, ara ara kasılmalar, bazen adet sancısı gibi bi sancı geliyo..
Yesimyaka 36+6 şu an bir ağrı geliyor ara ara uyuyamıyorum resmen bazen toplanıyo sanki sertleşiyo geçiyo bi süre sonra tekrar başlıyo🤷♀️😑 aşağıyada o sancı vuruyo çıkacak gibi baskı yapıyo
Yamanoz Ayy artık ben çok yoruldum kızlar 34+4 yatamiyon hareket edemiyon sürekli aşağıda sancılar kramplar offff bayramı sağ Salim gecirsem . Özelde sezaryen doğum olucam ilk çocuğum 34. Sancılar başladı 36 da doğmuştu inşallah bu erken doğum olmaz... Şuan birde grip ve öksürük var Allah'ım karnım acıdı oksurmekten belim aciyo artık 😏😒