Mams Haribo42 evet doktorumda bu durumumu biliyor oda senin gibi artık kendine alışverişe ara ver ve prenses için birşeyler al ozaman daha iyi olucaksin eminim dedi 😊 uykudan gözümü açabilirsem gündüzleri AVM AVM gezicem bayramda 😊 Rabbim yavrunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin sanada. böyle güzel kalpli insanların çoğalicak olması beni mutlu ediyor bilinçli bir anne olacağından eminim bebeğin çok şanslı 🙏
Haribo42 Mams allah razi olsunn cok incesin ins hepimiz bilincli olucaz ve super evlatlar yetistiricez 😍😍😍
Haribo42 melegiminannesi dis etlerim benimde problemli cokkk daha beterdii paradontax kullanmaya basladim’ve sirke ile calkaliyorum .. cok faydasini gordumm ama tabiki gecmiyo benimde oglum olucak:)
melegiminannesi Haribo42 nedir bu oğlanlardan cektiğimizzz 😆😆😆 valla diş.kalmadı ağzımda ya 10 dolgu yaptırdım hamile kalmadqn önce ve tellerim takıldı bi sonraki ay hamşle oldugumu öğrendim hobaaa 23 hafta boyunca 3 çekim 1 kanal 3 dolgu daha yaptırdım dişçim bile inşallah doğurana kadat ağzında diş.kalır diye dalga gecti 🤦♀️
Haribo42 melegiminannesi hii senin durum daha vahimm ek gida takviyesi aliyomusun vitamin ? Bide cok yogurt ye dice ama ztn herkes soyluyodur sana valla allah yardimcimiz olsunnnn
Mams Haticesuat maşallah Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin 🙏 canları sağ olsun doktorum da bu sene bebeklerin çocuğunluğu kız ve ikiz dedi yada bana öyle denk geliyor rabbim herşeyin dengesini sağlayandir 🙏🍀
melegiminannesi Haribo42 yoğurt süt hepsini tüketirim zaten yemeklerimin yanında kase de yoğurt yerim sabah kalkınca akşam yatarken ilk işim süt icmek oluyor zaten normaldede öyle her şeyi yiyip icen biriyim üzerine tonlarca ek takviye alıyorum ama banamısın demiyor dişlerim tek tek kaybediyorum
Ozgekrmn duyguahsen123 bende de çok oluyor canım kalbim birden atıyor, çok sıkılıyorum duvarlar üstüme üstüme geliyor. Eee birde Adana sıcağı 😫 23+2 deyim daha kilo almadım. İştahım yok günde tek öğün 2 öğün giyebiliyorum Allah’a şükür sağlığı yerinde ama. Sıfır iştah ama bol su içiyorum
duyguahsen123 Ozgekrmn aynı şey benim içinde geçerli ama sadece 3 kilo aldım 6 ayda . Sıcaklardan galiba bide benek stresi organlarımıza bebek baskıda yapabilir ondan öyle olabiliriz :)
Melek2102 duyguahsen123 Bende 24+5im tekmelerini baya baya hissediyorum Bu aralar midemde baya baski var geceleri uyuyamiyorum sağ sol hep yön değiştiriyorum 7 kilo aldım bende ama gayet memnunum çok zayıftım önceden 😂 en son kontrole gittiğimde 22+3 29cm 580gr’di iki hafta sonra yine gidicez bakalim ne dicek doktor istahim baya acik durmadan yiyesim geliyo alisverislerimize başladık arabasi ve yatagi hazır kuzumun 😍
mamyfat93 duyguahsen123 merhaba 🤗 bizde 23+2 olduk. Şişliklerim az az başladı. Bulantılar çok fazlaydı yeni geçiyor oda. Gündüzleri uyukluyorum mutlaka :)) dün hareket çok az hissettim yiyip içmediğim kalmadı 🙄 gelişimi de güzel 😍
Beybilicop duyguahsen123 merhaba ben de 9 kilo aldım tutmaya çalışıyorum burada dün şeker yüklemesi yaptırdım doktor herşeyi yiyebileceğimi kilo almamın da normal oldugunu söyledi bebeğim neredeyse 1 kg olmuş önde gittiğini herşeyin normal olduğunu söyledi 😊 ben de nefes darlığı yorgunluk çekiyorum geceleri uykum çok bölünüyor güzel pozisyon bulamadım 🤷♀️
zulaluz Kizlar bende 25+1 deyim:) benimkide kiz:) brn 10 kilo aldim ama hamile kalmadan önce 12 kg vermiştim diyeti biraktim birden o yuzden hızlı aldim ama vücudum cok musait alip vermeye o yuzden sıkıntı yapmiyorum. Bende 1 aydr falan ödemler oldu bi ara azaldi falan değisik yani amaan hiç bişeyi takmayın sağlığınızda sorun yoksa ben pilates yapiyorum cok yararını gördüm son olrak hala isim bulamadik😂 hazirliklra başladınızmı?
sariselin melegiminannesi ben de 21 haftalığım cnm. Tekmeler uykudan uyandırıyor🤣 biz se yarım kilo kıyma kadar olduk.🥰🥰🥰
melegiminannesi sariselin cok tatlı ya yarım kilo.kıyma kadarlar 💙💙💙😘😘😘😘😘😆😆😆 evet bu aralar uyanıyorum hafiften tekmelere 😅 sabaha karsı hele o tekmeler daha da şiddetleniyor sanırım acıkıyor kalkıp biseu yiyince duruyor 😅😅😅
Msbem Bende bugün 24 olduk hayırlısıyla 😍 1 kilo aldım sadece bebeğim en son geçen hafta 592gr dı bende de iştah yok gümde bir öğün. Ya da iki öğün yiyorum zaten kilom vardı Hamile kaldığımda almasam iyi ama bebek alsın 🥰 hemen yorulma nefes darlığı gece gündüz terleme ateş miğde gerilmesi var bizde de daha alışveriş yapmadık hiç bayram sonrası başlarım az az inşallah bebeğin hareketleri maşalllah baya var birde benim makata baskım çok oluyor oturunca kalkmak çok zor belim kasıklarım ağrıyor
NhLpRn 24den bildiriyorum: Mide yanması, gece çok terleme, hemen yorulma,kasık ağrıları, burun tıkanıklığı😄
sariselin melegiminannesi ya aynen benimki de acıkınca tekmeyi basıyor sanki🤣 yemek yedikten sonra ses yok uyuyor👼🏻 Şimdiden böyleyse doğunca neler yapacaklar bize acaba🤣🤣