Benibirakma Kızlar 30 haftalık hamileym son bir saattir nefws alamıyorm midemin üstünde bi baskı hissi var terliyorm yutkununca geniz akıntısı gibi bsey hissediyorum soda içtim limonlu su içtim yok etki etmiyor aynı durumu yaşayan yada bilgisi olan var mı
Depresif_polyanna Benibirakma bugün benim de net bi şekilde oldu.bebek diyaframa dayanmış hatta kaburgam batiyodu. Pozisyonunu değiştirince biraz rahat ettim
duyguahsen123 Benibirakma ben 24 haftalık gebeyim bende bile oldu kalp atısım normalinden fazla atıyor sürekli derin nefes almak zorunda kalıyorum
drytcvkarsln Benibirakma normal Burun kılcal damarlrın şişiyor ve diyaframına baskı yapıyor bebek soluna yat tuzlu su dene iyi gelıor
SeymaTevfik Benibirakma hoşgeldin kaburga batmasıı🤪🤪🤪 2 aydır böyle yasiyorum bebeğim doğuma kadar da devam edecek çok acı veriyor fakat kaburgası kırılan hamisler bile vermiş biliyomusun halimize şükür😑👶🏻
Ezgisare Bendede oluyodu bende ekstra kalp sıkışması oluyodu kalp krizi geçiricem sanıyodum kansızlıktan olabiliyomuş bide hamilelikte normalmiş Bebek büyüdüğü için baskı yapıyormuş
drytcvkarsln Benibirakma gargara seklınde burnuna gargara yap yada stremaer denız suyu spreyı ıle yasıyorum ben ondan al
SeymaTevfik Benibirakma 33+2 canım ic8mde bir ejderha var Kafası tam kalbimin altında her gece uyurken can çekişoyorum
Calimeros Benibirakma bebek büyüdükçe kaburgalara kaburgalarda ciğere ve mideye baskı uyguluyor bende 32 haftalığım ve aynı şeyleri yaşıyorum yatmadan önce yemek va yemeyin yüksek yastıkta yatın dün bende nefes almadım sabaha kadar çarpıntı yaşadım arrık yavaş yavaş pozisyon değiştirip aşağı doğru inecek biraz daha sabredin rabbim sağlıcakla kucağınıza kavuştursun inşallah
Srfn11 Benibirakma Beni gaz konusunda demir ve kan hapi asiri rahatlatti her bunyeye ayni etki yapmiormus tabi bn hamileligimden once multi kabizdim genetik olarak kabizdim yani saka deil inanilmaz skntilar cektim gitmedgm doktor kalmadi hamile kldim ddmki kabizliktan bu cocugun basina bsy gelicek cnku o ikinmalar fln mafediodu beni Allah yardimnetti birkez bile kabiz olmadim