Mervefecri Adsin merhabalr en iyisi saf zeytinyağı sürebilirsin etrafımda yeni doğum yapan arkadaşlarım var ve sıfır çatlak bende sürüyorum sürekli 😊
26082014 Adsin Hindistan cevizi yağı kullandım 3 aylıkken başladım kullanmaya göğüslerime bacaklarıma hep sürdüm sabah akşam doktorumun tavsiyesiyle 15 gün oldu doğm yapalı bir tane çatlağım Yok
oldedi Adsin watsonstan daha bikaç gün önce Frei Öl diye bir alman markası olan çatlaklar için kullanılacak yağ aldım. beğendim ürünü yağlı kalmıyor emiliyor ve hamileler için zaten ürün . tavsiye ederim
Annee1 Ben hemileligimin üçüncü ayından itibaren Dalin bebek yağı kullandım ama hergun sürdüm goguslerimden bacaklarima kadar pehlivan gibi yaglandim hergun bıkmadan usanmadan,yeni doğum yaptım çok şükür hiç çatlağım olmadı 🙏
SenaGuse @Adsin Arifoğlu'nun doğum öncesi çatlak bakım yağı var karışım bende hamilelikten önce kilodan dolayı çatlak vardı şimdi yavaştan gidiyor tavsiye ederim :)
Adsin Mervemim mustela ve lierac duydum bende ama çoğunluk Hindistan cevizi yağından memnun kalmış demek ki 😊
birkizbirerkek Hindistan cevizi yağı kullanıyorum 30 haftalık oldum çok memnunum hiç çatlağım yok diyemicem çünkü sürmeyi unuttuğum bir kaç bölgem çatlamış tamamen benim hatam ama sürdüğüm hiç bir yerde bir tane çatlağım yok çok şükür 🙏🏼
Zeynepzeze Ben mustela kullanıyorum ama bir kaç gün önce bir kadın doğum doktoru, pahalı kremler almanıza gerek yok nemlendirin ve bol su için dedi.