Nisadmr2306 14+3 haftalık olduk , yaklaşık 1 aydır belimin ağrısından uyuyamıyorum, önerebilceğiniz birşey var mı? Ve sebebi nedir ?
Emine55 Nisadmr2306 canım önerilecek bişeu olduğunu sanmıyorum yani bel ağrısı herkesde oluyor Benim ilk baştan beri öyle ağtıyor şuan 5 buçuk aylıyım daha çok arttı allah yardımcımız olsun☺
MucizemE Nisadmr2306 bizde 14+5 olduk yarın doktora gidicem bende beş dakika yüriyim o gün yataktan kalkamaz hale geliyorum doktoruma sorcam sana da yazarım
Sara Nisadmr2306 Canım benım ben nane yağı kullanıyorum. Cunkı zararsız bısey.Yanıkı belde sıcaklık falan yapmıyo.Nane yağın sürtüyorum ustun bağlıyorum bıseyle.Cok guzel etkısı oluyo.💋💋💋
Nisadmr2306 MucizemE Çok iyi olur ben 2 hafta sonra gitcem kontrole , evet aynen öyle oluyor uyutmuyo sancılı geçiyo bütün gün birde benim öyle olunca elim hiç birşeye gitmiyo, afedersin lavaboya zor kalkıyorum
MucizemE Nisadmr2306 bende aynıyım tek değilsin yemek yapasım evi toplayasım lavaboya gidesim kısaca yatıp kalkmayasım geliyor ☹
MucizemE Nisadmr2306 sordum yapacak birşey Yok normal dedi Vicks naneli krem sür bebeğe geçmiyor birşey olmaz o geçirir dedi