Yazar Mervefecri bende en başından beri zeytinyağı kullanıyorum şuan 39 haftalık oldu hiç çatlağım yok
Aymesev isyo bu bunye ne mustela bitirdi ne lierac ne babe ne yaglar kullandi gel gör beni hic bisey kullanmamis gibiyim tamamen kisinin vücuduyla alakali canim kac tane bitirdim ama nafile 6. Ayda bıraktım en son ben 3.5 ayda catladim cunku baktim yine catliyorum biraktim en sonunda insallah sen catlamazsin
Griwomen Yazar zeytinyağını günde kaç kez sürüyorsunuz birde nasıl uyguladığınızı söyler misiniz bize de tecrübe olsun ☺️
Zeynepzeze Ben mustela kullanıyorum ama bir kaç gün önce bir kadın doğum doktoru, pahalı kremler almanıza gerek yok nemlendirin ve bol su için dedi.
Seymasal Ben lierac kullanıyodum jel gibi olduğu için çok fazla sıkılıyo büyükte olsa bereketli değildi daha sonra bıraz arastırdım palmers kakao yağı içeren kremden aldım o daha yağlı nemini hissettiriyo 30. Haftadayım çatlamadım umarım doğumdan sonrada olmaz 😊
Rhk0158 isyo lierac kullandım başından beri 34 e kadar bişey yoktu, bi sabah kalktım göbek deliğimin altında çatlaklar var kısaca bi işe yaramadı Hindistan cevixi yağı kullanıyorum şuanda 37+1 im genetik miş tamamen bi işe yaramadı kremler.
BaharSefvan isyo canm ikisini de kullandm 26dan snra bir çatladm ki sorma🤢 bence boşa para verme zeytinyağı kullan çatlicaksan her çeşit çatlarsın yani annen ablan çatlamışsa sende de olcaktır
PembeKoala Frei öl çatlak yağı watsonsta indirimdeydi aldım hatta çatlaklara karşı garanti bile veriyormuş ama henüz gelmedi denemedim artık sonucunda görücez işe yarayacakmı :)
elf0 PembeKoala ben de Hindistan cevizi yağı kullanıyorum şuan 14. Haftadayım ama 18de falan bu dediğini almayı düşünüyorum kullanınca yorumlar mısın :)